Επέστρεψαν οι αγοραστές στο χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τη διήμερη πτώση.
Τα «φώτα» στρέφονται στις τράπεζες και το deal της Bally’s Intralot για την Evoke. Με σημαντική υπερκάλυψη το ομόλογο της Lamda Development.
O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 2.362,43 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 14,39 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,58%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,34%.
Η εικόνα στο ταμπλό
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής (+1,67%), της Eurobank (+1,46%), της Σαράντης (+1,32%), της Jumbo (+1,14%) και της Lamda Development (+1,13%).
Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (-0,80%), της ΕΥΔΑΠ (-0,57%) και της Motor Oil (-0,50%).
Ανοδικά κινούνται 50 μετοχές, 29 πτωτικά και 17 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές Τρία Άλφα (+10,92%) και Γενική Εμπορίου (+3,42%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές Elinoil (-2,79%) και Bally’s (-2,28%).
Διαβάστε ακόμη:
- Η Αριστερά διαλύεται και τα στελέχη της αλλάζουν στρατόπεδα σαν να μη συμβαίνει τίποτα
- Το μεγάλο «νταραβέρι» στο Χ.Α.: Ο τεχνικός όμιλος που εκτοξεύεται με ταχύτητα φωτός
- Έφη Παπαθεοδώρου: Η «Θεοπούλα» αποκάλυψε τον λόγο που στηρίζει τον Τσίπρα
- Θαύμα στο Έβερεστ: Αγνούνταν 6 μέρες και βρέθηκε ζωντανός – Η απίστευτη ιστορία