Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 0,19%, στις 2.252,74 μονάδες. Ο δείκτης Mid Cap έκλεισε με οριακά κέρδη 0,08%, στις 1.424,34 μονάδες. Ο δείκτης των τραπεζών έκλεισε με άνοδο 0,51% στις 600,10 μονάδες.

Σε εβδομαδιαία βάση, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 2,68%, ενώ ο Mid Cap ενισχύθηκε κατά 2,95%. Ο δείκτης των τραπεζών σημείωσε κέρδη 6,62%.

Από τις μετοχές που διακινήθηκαν ο Ελλάκτωρ εξακολούθηε σήμερα το ράλι ανόδου και έκλεισε με +5,53%. Η Τέρνα Ενεργειακή η Λάμδα ακολούθησαν με +1,32% και +1,19% αντίστοιχα. Ήπια ανοδικά έκλεισαν οι Eurobank, ΓΕΚ Τέρνα, ΕΥΔΑΠ, ΑΔΜΗΕ, Alpha Bank, Jumbo, Εθνική, Βιοχάλκο και ΟΤΕ.

Αντίθετα, Φουρλής και Titan σημείωσαν τις μεγαλύτερες απώλειες στον FTSE 25, αφού έκλεισαν στο -1,55% και -1,27% αντίστοιχα, ενώ ήπια πτωτικά έκλεισαν οι Coca Cola, Πειραιώς, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ, Σαράντης, ΔΕΗ, ΟΛΠ και Aegean. Χωρίς μεταβολή οι Μυτιληναίος, Motor Oil και Ελληνικά Πετρέλαια.

Βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής συνεδρίασης ήταν ότι η διακύμανση του Γενικού Δείκτη δεν ξεπέρασε ούτε τις τρεις μονάδες, γεγονός που δείχνει ότι η αγορά διαχειρίστηκε τελικά τις διορθώσεις τίτλων χωρίς καμία απώλεια, συντηρώντας μάλιστα και τα εβδομαδιαία κέρδη.

Παράλληλα, η καταγραφή νέων υψηλών έτους την εβδομάδα που πέρασε απετέλεσε θετική έκπληξη, γ καθώς οι ομολογιακές εκδόσεις και οι αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου που είτε είναι σε εξέλιξη είτε αναμένεται να αρχίσουν θα μπορούσαν να είχαν λειτουργήσει ανασταλτικά στην ανοδική πορεία των προηγούμενων εβδομάδων