Έπειτα από 27 χρόνια, Bill Gates και Melinda Gates αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους, καθώς «δεν πιστεύουν ότι μπορούν να εξελιχθούν περαιτέρω σαν ζευγάρι».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών με tweet στον λογαριασμό του και συνυπογράφει η Melinda, πρόκειται για μία ώριμη απόφαση που πήραν από κοινού έπειτα από πολλή σκέψη ενώ είχαν προηγηθεί προσπάθειες για να αποφευχθεί το μοιραίο.

Ο Bill Gates παντρεύτηκε τη Melinda French το 1994.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στη Microsoft, όπου προσελήφθη εκείνη το 1987 ως τμηματάρχης. Σήμερα ασχολούνται από κοινού με το ίδρυμά τους, Bill & Melinda Gates Foundation, το οποίο διαχειρίζεται κεφάλαια 50,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τους ίδιους, παρόλο που χωρίζουν, έχουν σκοπό να συνεχίσουν να συνεργάζονται στο ίδρυμα που έχουν δημιουργήσει από κοινού καθώς οι σχέσεις τους παραμένουν φιλικές.

Έχουν τρία παιδιά και η συνολική τους περιουσία υπολογίζεται σήμερα, σύμφωνα με το Forbes, στα 96,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Χωρίζουν ο Bill Gates και η Melinda Gates, έπειτα από 27 χρόνια γάμου

Χωρίζουν Bill Gates και Melinda: Η ανακοίνωση

Γνωρίζοντας πώς λειτουργούν τα ταμπλόιντ – ειδικά μπροστά σε μία τόσο απρόσμενη εξέλιξη στη ζωή ενός εκ των πιο πανίσχυρων ανδρών παγκοσμίως – ο Gates ζήτησε τη διακριτικότητα των Μέσων στην κρίσιμη καμπή της ζωής του καθώς κύριο μέλημά του είναι να διαφυλάξει την οικογένειά του.

«Έπειτα από πολλή σκέψη και προσπάθεια στη σχέση μας αποφασίσαμε να λήξουμε τον γάμο μας. Τα τελευταία 27 χρόνια μεγαλώσαμε τρία υπέροχα παιδιά και δημιουργήσαμε ένα ίδρυμα που δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο και δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους να έχουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Συνεχίζουμε αυτή την αποστολή και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στο ίδρυμα αλλά δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να οδεύσουμε μαζί στη νέα φάση που βρίσκονται οι ζωές μας. Ζητάμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς πορευόμαστε στη νέα μας ζωή» αναγράφει η ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.