Την έκπληξη έκαναν οι Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, με τις ενδυματολογικές τους επιλογές στη συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν. Το ζευγάρι βρίσκεται στο Παρίσι και φιλοξενήθηκε από τον Γάλλο πρόεδρο και τη σύζυγό του, Μπριζίτ, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την εμφάνισή τους να μην περνά απαρατήρητη.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ναι μεν φόρεσε κοστούμι αλλά με sneakers σε ζωηρό γαλάζιο χρώμα και ανοιχτή τη λαιμόκοψη στο πουκάμισο ώστε να φαίνονται τα κοσμήματα στο λαιμό του. Η Χέιλι, από την άλλη, επέλεξε ένα φόρεμα LaQuan Smith και ψηλοτάκουνα πέδιλα Femme Los Angeles. Το απροσδόκητο στοιχείο είναι το μπούστο με το αισθησιακό κόψιμο, που αφήνει εκτεθειμένους τους κοιλιακούς της.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Σεπτέμβριο του 2018. Η ίδια η Χέιλι έχει πει ότι ο Τζάστιν τη βοήθησε σε μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής της. Ύστερα από πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τον περασμένο χρόνο στο Twitter, ο τραγουδιστής ήταν στο πλευρό της. «Πραγματικά πίστευα πως οι fans έβλεπαν κάτι που εγώ δεν βλέπω, νόμιζα πως είχαν δίκιο σε όλα τα αρνητικά σχόλια που έκαναν. Ο άντρας μου με βοήθησε πολύ με αυτό. Πραγματικά του δίνω τα εύσημα γιατί εκείνος είχε να διαχειριστεί τέτοια σχόλια σε μεγαλύτερο βαθμό», έχει πει χαρακτηριστικά.