Η Charlotte De Witte ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως η No.1 καλλιτέχνιδα στην techno σκηνή, σύμφωνα με την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από το Dj Mag για την κατηγορία Alternative Top 100 Djs για το 2021.

Η Βελγίδα ιέρεια της ηλεκτρονικής μουσικής έγραψε ιστορία διότι είναι η πρώτη γυναίκα που το καταφέρνει, εκθρονίζοντας τον ογκόλιθο της σκηνής Carl Cox που από το 2018 κατάφερνε να βρίσκεται στην κορυφή.

Η ζωή της Charlotte περιστρέφεται γύρω από τη μουσική. Τα ακουστικά βγαίνουν σπάνια από τα αυτιά της ενώ κοιμάται ελάχιστα. Πρόκειται για την πιο περιζήτητη DJ της εποχής της και μάλιστα το δικό της Label με όνομα «KNTXT» είναι ένα community που εκπροσωπεί την καθαρότητα, τη δύναμη και την πρόοδο μέσα σε μια διαρκώς εξελισσόμενη techno σκηνή.

«Είμαι ευτυχισμένη που βρίσκομαι ξανά στο No1» ανέφερε μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ωστόσο η Charlotte δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή. Ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική από μικρή ηλικία και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο της τίτλο στα 16 της, σ’ έναν διαγωνισμό dj που πραγματοποιήθηκε στην Γάνδη. Τον τόπο καταγωγή της. Το 2017 έγινε το cover star του περιοδικού DJ Mag αναφορικά με τους αστέρες της επόμενης γενιάς για να φτάσει σήμερα στον θρόνο.

Η De Witte είναι ασυμβίβαστη και επιθετική. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δούλεψε και επέκτεινε το label της σε μία αυτοκρατορία.

Έβγαλε το κομμάτι της χρονιάς μαζί με τον σύντροφό της Ιταλό DJ, Enrico Sangiuliano, εμφανίστηκε σ’ ένα ιστορικό live stream στην ιταλική πίστα Autodromo Internazionale del Muggelo της F1 και συνεργάστηκε για μία συλλογή ρούχων με το βελγικό brand 21I54.

Το επόμενο μεγάλο project της έρχεται στις 5 Φεβρουαρίου. Στην γενέτειρά της, Γάνδη, σε μία τεράστια αρένα θα πραγματοποιήσει το KNTXT event και θα παίξει για ένα συνεχές 10ώρο.

Παρακάτω η λίστα με τους κορυφαίους καλλιτέχνες στην κατηγορία Alternative Top 100 Djs.

Charlotte De Witte
Carl Cox
Claptone
Peggy Gou
Boris Brejcha
Amelie Lens
Jamie Jones
Nina Kraviz
Adam Beyer
Nora En Pure