Ο Χάρι Κέιν έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από την Τότεναμ. Ο 28χρονος επιθετικός με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα του Λονδίνου για ένα χρόνο ακόμα.

Έτσι τα σενάρια για μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι μπαίνουν στο… συρτάρι για το επόμενο καλοκαίρι!

Η ανάρτηση του Χάρι Κέιν

«Είναι απίστευτο να βλέπεις πως παίρνεις τόση στήριξη από τους οπαδούς της Τότεναμ. Διάβασα πολλά μηνύματα στήριξης τις τελευταίες εβδομάδες. Θα παραμείνω στην Τότεναμ αυτό το καλοκαίρι. Είμαι 100% συγκεντρωμένος και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να διακριθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η είδηση αυτή δεδομένα δεν ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» όλο αυτό το διάστημα περίμεναν καρτερικά το «ναι» της Τότεναμ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Χάρι Κέιν. Οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν ρίξει στο τραπέζι πρόταση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία εν τέλει απορρίφθηκε από τους Λονδρέζους.

Ο Χάρι Κέιν πείστηκε από τη διοίκηση της Τότεναμ να παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν. Τα «Σπιρούνια» δεν ήθελαν  να χάσουν το νούμερο ένα αστέρι του ρόστερ τους. Ο προπονητής της Τότεναμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο επιθυμούσε εξαρχής διακαώς την παραμονή του Κέιν στην ομάδα. Το ίδιο και η ιδιοκτησία, η οποία έδειξε με κάθε τρόπο τις προθέσεις της. Τελικά ο παίκτης ήταν αυτός που έκανε πίσω. Τώρα ο Κέιν επικεντρώνεται και πάλι στην αγαπημένη του ομάδα. Η Μάντσεστερ Σίτι με τη σειρά της ψάχνει αλλού τον… εκλεκτό.