Ο Χάρι Κέιν περιμένει με ανυπομονησία να έρθει πρόταση στη Τότεναμ από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

«Ο κύκλος μου στην Τότεναμ έχει κλείσει. Χρειάζομαι νέες προκλήσεις στην καριέρα μου» είπε ο διεθνής Άγγλος στράικερ.

Ο Χάρι Κέιν έχει ολόκληρη την καριέρα του ως παίκτης της Τότεναμ, έχοντας αγωνιστεί μόλις σε τρεις άλλες ομάδες με την μορφή δανεισμού. Ο 29χρονος επιθετικός δεν έχει σηκώσει κανέναν τρόπαιο στην καριέρα του και όπως είναι λογικό μόνο χαρούμενος δεν είναι για αυτό το γεγονός. Ο Κέιν θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ και ελπίζει πως κάποια ομάδα θα κινηθεί για την απόκτησή του αυτό το καλοκαίρι.

Τα «Σπιρούνια» για να τον πουλήσουν ζητάνε περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που λίγες ομάδες μπορούν να το δώσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε -προσωρινά τουλάχιστον- να ασχολείται με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο αρχηγός της Αγγλίας ελπίζει πως η ομάδα του Τεν Χαγκ θα κινηθεί ξανά για τον ίδιο. Μάλιστα, το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο μπορεί να κάνει την Τότεναμ να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Κέιν.

Σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου, ο 29χρονος θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και έτσι έχει ως προτεραιότητα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα