Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τον θάνατο του 20χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2) στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

xania-car2

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος ήταν φαντάρος, υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ) και είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο.

xania-car3
Σύμφωνα με το flashnews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο του Αρωνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο ο οποίος βρίσκεται μπροστά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού στα Χανιά της Κρήτης.
nekros-troxeo-aroni-4

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτιναχτεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου και ο 20χρονος να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι και απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό άνδρα. Δυστυχώς, όμως, ο 20χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με διασώστες του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

troxeo-nekros-aroni54nekros-troxeo-aroni-1

 Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του στρατιώτη

Τραγικές φιγούρες τα δύο του αδέρφια τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αδερφός τους δεν είναι πια μαζί τους.

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’ αγαπώ» έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Facebook τα δύο αδέρφια του 20χρονου στρατιώτη.

troxaio_13

Διαβάστε περισσότερα