Δεν έχει τέλος η ιστορία φρίκης που εξελίσσεται στα Χανιά με τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου στη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Αρχικά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, βρέθηκε το κεφάλι σε μια μαύρη σακούλα χθες και στη συνέχεια, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας που διεξάγουν την έρευνα, εντόπισαν λίγο πριν τις 20.00 και δύο κάτω άκρα.

Η ιστορία που έχει σοκάρει την Κρήτη αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/7) όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης εντόπισαν, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων, ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε μία σακούλα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε να εξετάσει το εύρημα, πρόκειται πιθανόν για άνδρα ασιατικής καταγωγής, ηλικίας 30 με 40 ετών.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, το έγκλημα είναι πιθανόν να τελέστηκε το τελευταίο δεκαήμερο, αν και αυτό δεν είναι σίγουρο καθώς οι μεγάλες θερμοκρασίες είναι πιθανό να έχουν επιταχύνει τις πτωματικές αλλοιώσεις.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η εξιχνίαση της υπόθεσης παρουσιάζει αυξημένη δυσκολία.

Στο μεταξύ, οι έρευνες εστιάζουν στον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών του σώματος του άνδρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το απορριμματοφόρο που είχε μέσα τη σακούλα έφτασε από το Ρέθυμνο στα Χανιά.

Χανιά: Σε κατάσταση σοκ οι εργαζόμενοι που βρήκαν τα ανθρώπινα μέλη

Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (18/7), η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων μετέβη εκ νέου στο εργοστάσιο για να παραλάβει τα κάτω άκρα του θύματος.

Επίσης, στο εργοστάσιο κλήθηκε ιατροδικαστής ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του θύματος.

«Ενημερώθηκα από τον προϊστάμενο βάρδιας ότι βρέθηκε ανθρώπινο διαμελισμένο πτώμα στην ταινία διαλογής των υλικών. Αμέσως σταμάτησε η παραγωγική διαδικασία και ενημερώθηκε αρμοδίως η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Βρίσκονταν στην γραμμή διαλογής τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι ήρθαν τα ανθρώπινα μέλη. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Όπως κι όλοι μας (…) Από την πλευρά της επιχείρησης θα σταθούμε αρωγοί στις οικογένειες των εργαζομένων» δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο γενικός διευθυντής της ΔΕΔΙΣΑ Κώστας Πατεράκης.

Διαβάστε ακόμη: