Την έντονη αντίδραση των μελών επιτροπής της Βουλής προκάλεσε η στάση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

To περιστατικό συνέβη στην Eπιτροπή Kοινωνικών Yποθέσεων, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε απρόκλητη προσωπική επίθεση σε συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, επειδή… δεν του άρεσε η έκφραση του προσώπου της.

Η συμπεριφορά Πολάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και το ξέσπασμα της Αθηνάς Λινού, η οποία, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη από τη συνεργάτιδα του υπουργού.

Πολάκης σε συνεργάτιδα υπουργού: «Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας»

«Μην στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μας. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο, όχι χαμόγελο, ένα στρίψιμο του στόματος εν είδει απαξίας. Είναι εκνευριστικό» είπε ο «αψύς Κρητικός» και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στη συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας: «Έχετε μια κυρία συνεργάτη του υπουργού που έχει ένα μόνιμο στριφογύρισμα προσώπου απαξίας. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση των μελών της επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη: