Οι άνθρωποι που ξέρουν καλά τον Χαμέντ Ελ Σιάτι ο οποίος αγόρασε τη Βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο, λένε ότι λάτρεψε το νησί όταν το επισκέφτηκε για πρώτη φορά μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ντόρα Θεοδώρου και τα παιδιά τους πριν από αρκετά χρόνια.

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, έχει ήδη αποκτήσει σπίτι στο νησί.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο συζητιέται ξανά εξαιτίας δύο αγορών που έκαναν αίσθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας του Travco Group αγόρασε πριν από λίγο καιρό, με τίμημα που άγγιξε τα 10 εκατ. ευρώ, τη μυθική βίλα του Πάνου Μαρινόπουλου στο Φανάρι, μια περιοχή κοντά στα Χουλάκια.

Προ ημερών μάλιστα ο Χαμέντ Ελ Σιάτι «χτύπησε», ξανά δίνοντας 1,9 εκατ. ευρώ για τη βίλα του Λάκη Γαβαλά, μια απίστευτη κατοικία στη Φτελιά που έζησε glam νύχτες και αξέχαστα πάρτι και η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό λόγω χρεών του επιχειρηματία

Διαθέτει ακόμη portfolio με 77 ξενοδοχεία σε Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Μαλδίβες, καθώς και στόλο από 700 οχήματα και κρουαζιερόπλοια για μίνι περιηγήσεις στον ΝείλοΟ

Αιγύπτιος επιχειρηματίας την αγόρασε αντί 1,9 εκατ. ευρώ στον πλειστηριασμό που έγινε στις 26 Μαΐου και παρότι το όνομά του δεν δημοσιοποιήθηκε η πληροφορία δεν άργησε να διαρρεύσει στο νησί. Η βίλα που τα τελευταία χρόνια ήταν παρατημένη -μέχρι και πλιάτσικο είχαν κάνει κάποιοι κλέβοντας διάφορα αντικείμενα- θα ανακαινιστεί και θα διακοσμηθεί εκ νέου ώστε να παραδοθεί στον νέο ιδιοκτήτη της σε εύλογο χρονικό διάστημα.