Η οικογένεια του άτυχου Γιάννη εξακολουθεί να ζητά απαντήσεις για τον τραγικό του θάνατο στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική, ενώ ο αδερφός του που ήταν μαζί του στο μοιραίο παιχνίδι, έκανε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Το πένθος για την οικογένεια είναι πολύ βαρύ και βέβαια η οδύνη για τον μόλις 16χρονο αδερφό του Γιάννη παραμένει τεράστια. Το αγόρι θαύμαζε και υπεραγαπούσε τον μεγάλο του αδερφό που ήταν το ίνδαλμα του.

Η ημερομηνία που άλλαξε για πάντα τις ζωές τους, η ημερομηνία που χάθηκε ο Γιάννης, θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλης της οικογένειας αλλά και στο μπράτσο του μικρότερου αδερφού του που καθόταν μαζί του στο μοιραίο παιχνίδι. «19 /8/ 2024 Γιάννης».

Το αγόρι έκανε τατουάζ στο μπράτσο του την ημερομηνία που έσβησε το χαμόγελο του Γιάννη. Η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε στο προφίλ του 16χρονου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Στη σελίδα υπάρχουν μόνο φωτογραφίες και βίντεο με τον Γιάννη να χαμογελά και να διασκεδάζει, όπως επισημαίνει το Star.

Χαλκιδική: Ήταν μαζί στο κάθισμα του μοιραίου παιχνιδιού

Υπενθυμίζεται πως η ασύλληπτη τραγωδία έγινε μπροστά στα μάτια του αδερφού του και της μητέρας τους.

Δραματικές ήταν οι δηλώσεις του αδερφού του άτυχου 19χρονου που μίλησε στην ΕΡΤ, λίγο μετά την τραγωδία. «Πήγαμε στο λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μας άλλαξε θέσεις».

Και συνέχισε: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη».

Ο νεαρός σοκαρισμένος συνέχισε: «Σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο.

Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα. Δεν πετάχτηκε μακριά αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Μόλις έσπασε το κάθισμα, ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος».

Διαβάστε ακόμη: