Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας νεαρός 26 ετών, ο οποίος χτύπησε και απείλησε να κάψει με βενζίνη τη σύζυγό του στη Χαλκιδική.

Η κοπέλα είχε υποβάλει εναντίον του άλλες τρεις μηνύσεις και είχε φθάσει στο σημείο να τη χτυπήσει, ακόμα και όταν ήταν έγκυος στο κοριτσάκι τους.

Την περασμένη Παρασκευή έγινε το τελευταίο περιστατικό με αφορμή ένα story που ανέβασε η 21χρονη σύζυγος στο Instagram, στο οποίο έδειχνε… τη Χαλκιδική.

Όμως ο 26χρονος βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να τη χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν και στη συνέχεια απείλησε να την κάψει με ένα μπουκάλι που είχε βενζίνη.

Η κοπέλα σε πανικό κατάφερε να βγει και να ζητήσει βοήθεια. Μέχρι να τον συλλάβουν οι αστυνομικοι, ο 26χρονος είχε πάει στους δικούς της, απειλώντας και αυτούς ότι θα τους κάψει.

Τελικά του πέρασαν χειροπέδες και καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκιση.

Η κοπέλα έχει υποβάλει και άλλες μηνύσεις, με την τελευταία να φτάνουν στις τέσσερις συνολικά. Ο 26χρονος είχε φτάσει στο σημείο να τη χτυπήσει ακόμα και μπροστά στην κόρη τους, η οποία έκανε τέσσερις ημέρες να μιλήσει.

Χαλκιδική: «Θα σε κάψω μέσα στο αμάξι σου για να ηρεμήσω» της έλεγε

Το θύμα της επίθεσης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα όσα ζούσε στα χέρια του συζύγου της τα τελευταία χρόνια:

«Η πρώτη μήνυση ήταν όταν ήμουν έγκυος, με είχε χτυπήσει όταν ήταν να κάνω την αυχενική διαφάνεια. Με χτυπούσε παρών με τη μικρή, σε όλο τον δρόμο Χαλκιδική Θεσσαλονίκη, με μπουνιές και τέτοια. Είχα αιματώματα στο κεφάλι, ματωμένα μάτια, χάλια, η μικρή έκανε να μιλήσει τέσσερις ημέρες.

Είχα ανεβάσει ένα story που φαίνεται η Χαλκιδική και έγραψα ”my home” και αυτός νευρίασε γιατί το έκανα, γιατί το ανέβασα. Μου έσπασε το τηλέφωνο, μου έδωσε σφαλιάρα. Μου λέει ” θα σε κάψω μέσα στο αμάξι σου”. Είχε στο αμάξι 1,5 λίτρο βενζίνη. Μου έλεγε ”θα σε κάψω και θα ηρεμήσω”».

Διαβάστε ακόμη: