Η Χάλι Μπέρι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με ένα νέο έργο.

Η 55χρονη σταρ έχει ήδη κερδίσει Όσκαρ Α ‘Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «Χορό των Τεράτων» και έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Τώρα, η Μπέρι υφίσταται μια ριζική μεταμόρφωση για να παίξει την Jackie Justice, μια μαχήτρια πολεμικών τεχνών, η οποία, μετά το θάνατο του πατέρα της, προσπαθεί να ανακτήσει την κηδεμονία του παιδιού της και την πρώην επιτυχημένη καριέρα της.

Στην ταινία Bruised, η ηθοποιός αφήνει στην άκρη όλη τη λάμψη του κόκκινου χαλιού για να μπει στο μαχητικό ρινγκ χωρίς μακιγιάζ, φορώντας μόνο παλιά ρούχα και με αρκετούς μώλωπες λόγω διαδοχικών διαγωνισμών. Η Μπέρι χρησιμοποιεί την εκτεταμένη προπόνηση πυγμαχίας, μια δραστηριότητα που χρησιμοποιεί τακτικά για να διατηρεί τη φόρμα της.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις 24 Νοεμβρίου με παγκόσμια κυκλοφορία. Εκτός από την Μπέρι, που είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας, στο καστ συμμετέχουν και άλλα αστέρια όπως ο Άνταμ Κάντο, η Αντριάν Λένοξ, η Σέιλα Ατίμ, η Βαλεντίνα Σεβτσένκο και ο Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον.

χαλι μπερι

Υπόθεση:  Η Τζάκι Τζάστις (Χάλι Μπέρι) είναι μια αθλήτρια μεικτών πολεμικών τεχνών που εγκαταλείπει το άθλημα ντροπιασμένη. Άτυχη και γεμάτη οργή και μετάνοια χρόνια μετά τον τελευταίο της αγώνα, πείθεται να λάβει μέρος σε ένα σκληρό παράνομο παιχνίδι από τον μάνατζερ και φίλο της Ντέσι (Έινταν Κάντο). Εκεί, την παρατηρεί ένας χρηματοδότης πρωταθλήματος αγώνων (Σάμιερ Άντερσον) που υπόσχεται στην Τζάκι μια ζωή ξανά στο ρινγκ. Όμως, ο δρόμος της εξιλέωσης αποκτά απροσδόκητα μια προσωπική διάσταση, όταν ο Μάνι (Ντάνι Μπόιντ Τζούνιορ) –ο γιος που παράτησε όταν ήταν ακόμα μωρό– εμφανίζεται στην πόρτα της.

Στο “Bruised”, που σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της βραβευμένης με Όσκαρ Χάλι Μπέρι, πρωταγωνιστούν επίσης οι Έιντριαν Λένοξ, Σίλα Ατίμ, Βαλεντίνα Σεβτσένκο και Στίβεν Μακίνλι Χέντερσον.