Στη Μύκονο παραμένει η Χάιντι Κλουμ, με όλη την παραγωγή του γερμανικού Next Top Model. Η Γερμανίδα σούπερ μόντελ και πλέον παρουσιάστρια του reality μόδας απολαμβάνει τις ομορφιές του κοσμοπολίτικου νησιού και δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει φωτογραφίες.
Σε μια από αυτές, ποζάρει φορώντας μια πετσέτα στο… κεφάλι και μια στη μέση.

Η Heidi μετρά δέκα ημέρες στην Ελλάδα

Η 48χρονη Heidi Klum που έχει υπάρξει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ξεκίνησε το tour της στην Ελλάδα από την Αθήνα όπου έγιναν τα γυρίσματα για τους ημιτελικούς του Γερμανικού Next top model. Ο φωτογραφικός φακός είχε εντοπίσει την Klum στο Ζάππειο εν μέσω γυρισμάτων.

Ο τρόπος με τον οποίο η Heidi αναδεικνύει τα τοπία σε κάθε σημείο της χώρας μας είναι μοναδικός. Είχε προηγηθεί η θέα από το ξενοδοχείο στα Νότια Προάστια όπου η Klum πόζαρε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι φόρμας και ένα αθλητικό μπουστάκι και θαύμαζε τη θέα.

Αν θέλεις να εμπνευστείς και να γυρίσει το μυαλό σου πίσω εκεί, στις στιγμές του καλοκαιριού, η Heidi θα σε βάλει στο κλίμα. Η νέα πόζα ξημερώματα στη Μύκονο με την Klum topless είναι η απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ένα super μοντέλο με την εμπειρία της Heidi μέσα στα άγρια ξημερώματα στη Μύκονο.

Η Μύκονος μάγεψε και την Kylie Minogue

Στη Μύκονο και στην Ελλάδα βρίσκεται μαζί με την Heidi και η Kylie Minogue μιας και η τραγουδίστρια πρόκειται να καθίσει στην κριτική επιτροπή του Νext Top Model Γερμανίας και λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί.