Από τους επιμέρους δείκτες αυτός της υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 1,07%, στις 2.199,35 μονάδες. Ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης (Mid Cap) έκλεισε με άνοδο 0,67% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.454,02 μονάδες. Ο δείκτης των τραπεζών έκλεισε με κέρδη 1,45% στις 588,42 μονάδες.

Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, εκτός από το ράλι της Εθνικής που έκλεισε με άνοδο 3,41% και της ΕΧΑΕ που έκλεισε με κέρδη 3,08%, με άνοδο πάνω από 2% έκλεισαν Πειραιώς, ΕΥΔΑΠ, Jumbo, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΗ.

Ακόμη με άνοδο πάνω από 1% έκλεισαν Τέρνα Ενεργειακή, Motor Oil, Ελλάκτωρ, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ και Alpha Bank.

Με μικρότερη άνοδο έκλεισαν Coca Cola, Eurobank, Aegean, Λάμδα, Βιοχάλκο, Σαράντης, Ελληνικά Πετρέλαια και ΓΕΚ Τέρνα. Οι μετοχές του ΟΛΠ και της ΕΛΧΑ έκλεισαν χωρίς μεταβολή.

Αντίθετα, ο Titan είχε απώλειες 0,26% και η μετοχή του ΟΤΕ είχε πτώση 0,65%.

Στα βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης συγκαταλέγεται ο σχετικά μεγάλος τζίρος που αποδίδεται από τους αναλυτές σε δραστηριοποίηση ξένων, κυρίως, επενδυτών, αλλά και η διαμόρφωση του Γενικού Δείκτη σε υψηλό ενός μηνός, που δείχνει ότι η αγορά έχει ξεπεράσει, ως ένα βαθμό, τις αναταράξεις που έρχονται από τις διεθνείς αγορές.