Σεξ. Στάσεις σεξ. Ατάκες για πέσιμο. Αυτοϊκανοποίηση. Kinky σεξ. Θέματα ψυχικής υγείας. Μεγέθη. Dating. Η Father Cooper μιλάει για όλα. Χωρίς μπιμ. Αθυρόστομα. Όπως δεν τολμάμε να τα συζητήσουμε με τις φίλες μας. Ή όταν τολμάμε τις βλέπουμε να κοκκινίζουν και να χαζογελάνε.

Αυτό το podcast ήταν στην πεντάδα της κορυφής των πιο δημοφιλών της πλατφόρμας. Η γενιά των μιλένιαλ βαριέται το οτιδήποτε σε 5 λεπτά. Η Άλεξ ήταν άνεργη vlogger. Ήξερε ότι είχε μια ευκαιρία να πουλήσει ένα μη βαρετό προϊόν για ένα θέμα που δεν κουράζει ποτέ κανέναν και πάντα πουλάει. Το σεξ. Κι όλα τα παραφερνάλια. Τα πάντα δηλαδή. Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Της σεξουαλικής κακοποίησης.

To Spotify σίγουρα δεν υπογράφει πράγματα που δεν φέρνουν κέρδος. Έχει τον Joe Rogan και την Μισέλ Ομπάμα στην ομάδα του. Παράγει τις εκπομπές της Κιμ Καρντάσιαν και του πρώην πριγκιπικού ζευγαριού της Αγγλίας.

Τι είναι το Call Her Daddy;

Η Αλεξάνδρα Κούπερ και η τότε φίλη της Σοφία Φράνκλιν (και συγκάτοικος) δεν είχαν τίποτα να χάσουν ξεκινώντας ένα ερασιτεχνικό podcast. Δεν ήξεραν καν τι είναι το podcast. Μιλάμε για το 2018. Το podcast ήταν σαν να κρυφάκουγες μια συζήτηση δυο νέων γυναικών. Μάθαινες πώς κόλλησαν σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα πχ. 1.8 εκατομμύρια followers μετά καυγάδισαν. Αναμενόμενο; Δεν φτάσαμε ακόμη εδώ όμως.

Το 2018 σήμερα φαντάζει τόσο μακρινό. Τότε δυο καθημερινά κορίτσια, η 26χρονη Άλεξ που δούλευε στο εμπορικό του περιοδικού Gotham και η 27χρονη Σοφία που δούλευε στα οικονομικά. Η ‘Αλεξ είχε εμπειρία στο vlogging. Στη Νέα Υόρκη ευκαιρίες υπάρχουν. Τα κορίτσια γνωρίστηκαν στο φεστιβάλ South by Southwest στο Όστιν. Μιλούσαν για την σεξουαλική τους ζωή με τέτοιο τρόπο που δεν α) ντρεπόσουν για τη δική σου, β) σε έκαναν να γελάς και γ) σου άνοιγαν μια πόρτα σε μια ζωή που δεν ήταν δική σου. Με ένα απλό play στο Call Her Daddy.

Όταν άρχισαν να πουλάνε τους πρόσφεραν 500.000 ετήσιο μισθό και τριετές συμβόλαιο για να τις πάρουν από το Barstool Sports κι αυτό έφερε την ρήξη μεταξύ τους. Μάλωσαν με την μία να λέει ότι η άλλη πήγε να της την φέρει.

Θα έκανες σεξ στο πρώτο ραντεβού; Υπάρχουν τεχνικές για το σωστό το στοματικό; Πώς θέλεις να το κάνεις; Μπορεί να ευθύνονται αυτά τα θέματα για την επιτυχία των podcast της Άλεξ; Γιατί, αν και ανακαλύφθηκε ένας νέος πλανήτης, αυτός των Podcast, το 80% μένει ανεξερεύνητο, δεν το έχει πάρει κανείς χαμπάρι και συνήθως το κάνουν τόσο λάθος οι περισσότεροι που ματώνουν τα αυτιά σου. Ελάχιστα είναι αριστουργήματα, τα περισσότερα είναι σκουπίδια που πρέπει να κατεβάσεις κάτω . Κάποια τα κάνει συνέντευξη η εφημερίδα New York Times. Κάπως μετράνε δηλαδή. Μπες στα Apple Podcasts και δες ποιοι κάνουν νούμερα. Στην Αμερική.

Τι σου λέγανε για να τους ακούσεις; Πότε πρέπει να κρατήσεις τον λεγόμενο fuckboy. Πώς να ανέβεις πίστα στο παιχνίδι των ραντεβού. Οδηγίες που δεν φανταζόσουν καν ότι γίνονται για την σεξουαλική σου ευχαρίστηση. Και με τρόπο που δεν ακούς συχνά. Βρίζουν. Εννοείται η Άλεξ πήγε σε ιδιωτικό σχολείο για καθολικά κορίτσια και εννοείται την αντιπαθούν οι φεμινίστριες. Τις μισούν σε τέτοιο βαθμό που έχουν γράψει κριτική στην Post ότι κάνουν τα γράμματα του Playboy (αναγνωστών) να μοιάζουν με γραπτά του Τσέχωφ. Μέσα σε δύο μήνες το άκουγαν δυο εκατομμύρια άνθρωποι. Έγραφαν # στο Twitter οι φαν τους. Ήταν brand.

Το Γενάρη του 2020 μάλωσαν. Τον Ιούνιο του 2021 το αγόρασε το Spotify. Της έκοψαν επιταγή 60 εκατομμυρίων. Αν έχεις καλεσμένη την Μάιλι Σάιρους στο podcast σου και σου λέει γιατί χώρισε με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, μάλλον τα αξίζεις. Θα φέρεις πίσω κέρδος.