Ο Μπρους Σπρίνγκστιν πούλησε τις περισσότερες ηχογραφήσεις του και τα δικαιώματα δημοσίευσης του καλλιτεχνικού του έργου μέχρι σήμερα στη Sony με αντίτιμο 500 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία δίνει στη Sony την ιδιοκτησία των 20 άλμπουμ του, συμπεριλαμβανομένων κλασικών επιτυχιών όπως το «Born To Run», το «The River» και το «Born In The USA». Σημειώνεται ότι έχοντας κερδίσει 20 Grammy, η μουσική του Σπρίνγκστιν απέφερε πέρσι περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Η εν λόγω συμφωνία έρχεται μετά από παρόμοιες πωλήσεις πνευματικών δικαιωμάτων της μουσικής του Μπομπ Ντίλαν αλλά και του Ντέιβιντ Μπόουι. Συγκεκριμένα, η Warner Music αγόρασε τα δικαιώματα για τη μουσική του Μπόουι τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο Ντίλαν πούλησε έναν κατάλογό με περισσότερα από 600 τραγούδια τον Δεκέμβριο του 2020 στην Universal Music Group για 300 εκατομμύρια δολάρια.

Οι συμφωνίες παρέχουν άμεση οικονομική ασφάλεια στους καλλιτέχνες και τις περιουσίες τους, ενώ οι εταιρείες-κάτοχοι των δικαιωμάτων ελπίζουν να επωφεληθούν δημιουργώντας νέες ροές εσόδων για τη μουσική μέσω παραχώρησης της μουσικής σε ταινίες την τηλεόραση αλλά και διασκευές.

Το τραγούδι που θα έπαιρνε μαζί του σε ένα έρημο νησί, δεν είναι δικό του

Tον περασμένο μήνα ένα ολόκληρο επεισόδιο του «The Late Show with Stephen Colbert» ήταν αφιερωμένο στον θρύλο της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν.

Επειδή μια συνέντευξη αποτελούμενη από τρία μέρη και ερμηνεία των επιτυχιών του δεν αρκούν για τον The Boss, έκανε ένα ακόμη ξεχωριστό γύρισμα που προβλήθηκε στις 10 Νοεμβρίου.

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του σάντουιτς είναι με φυστικοβούτυρο και ζελέ μαζί με ένα μεγάλο ποτήρι γάλα στις 3:00, ότι η αγαπημένη του μυρωδιά είναι της συζύγου του και μέλους του συγκροτήματός του, E Street Band.

Έδωσε επίσης μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις για την αξία της σωματικής άσκησης. «Είμαι 72» είπε αστειευόμενος και αποκάλυψε ότι το ζώο που τον τρομάζει περισσότερο είναι η αράχνη, καθώς «τον έχει δαγκώσει αρκετές φορές καφέ λοξοσκέλη».

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ξεχώρισε ως αγαπημένη του ταινία δράσης είναι το «Vanishing Point».