Η σταρ της ποπ αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Sam Asghari, δείχνοντας με καμάρι το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της έδωσε.

Ύστερα από μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο εξαιτίας των δικαστικών αγώνων της για να απαλλαχθεί από την κηδεμονία του πατέρα της η τραγουδίστρια φαίνεται πως βρήκε και πάλι το χαμόγελό της και όλα αυτά χάρη στον έρωτα.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφο της Sam Asghari, και το ανακοίνωσε χθες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, δείχνοντας μας το όμορφο δαχτυλίδι, το οποίο της χάρισε.

Η κηδεμονία από τον πατέρα της την περιόριζε αρκετά καθώς ελεγχόταν η ζωή της εδώ και 13 χρόνια. Ο Sam Asghari δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φιλιέται με την τραγουδίστρια και υψώνει το δάχτυλο, δείχνοντας το δαχτυλίδι στην κάμερα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ της μιλώντας στο περιοδικό People.

Nα θυμίσουμε πως η ίδια είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν. Παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Jason Alexander το 2004, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε λίγες μέρες αργότερα. Αργότερα εκείνο το έτος, παντρεύτηκε τον χορευτή Kevin Fenderil, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά, πριν το ζευγάρι πάρει διαζύγιο το 2007.

Ο Αsghari, 27 ετών, είναι προσωπικός γυμναστής και ηθοποιός που έχει εμφανιστεί στη σειρά του Showtime “Black Monday”.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Το ζευγάρι έκανε σήμερα επίσημη την μακροχρόνια σχέση του και νιώθουν βαθιά συγκινημένοι για τη στήριξη, την αφοσίωση και την αγάπη που εκφράζει ο κόσμος».