Στον πολυσυζητημένο γάμο της, λίγους μήνες μετά το τέλος της πολύχρονης κηδεμονίας της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φόρεσε ένα λιτό, πλην εντυπωσιακό custom νυφικό του ιταλικού οίκου Versace. Η λευκή δημιουργία από φίνο μετάξι είχε ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι, ενώ η νύφη το συνόδευσε με διαμαντένιο τσόκερ και σκουλαρίκια 62 καρατίων, μακρύ κλασικό πέπλο τριών μέτρων, τουλένια γάντια και σατέν γόβες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Μετά από μήνες φημών για το ποιος θα σχεδίαζε το νυφικό της Σπίαρς, η ίδια πόσταρε τη λύση στο Instagram πέρυσι, ενημερώνοντας πως «ο Versace φτιάχνει το νυφικό μου αυτήν την ώρα που μιλάμε», ανάρτηση που στη συνέχεια διέγραψε.

Η επικεφαλής δημιουργικού του ιταλικού οίκου, Ντονατέλα Βερσάτσε επιβεβαίωσε την Παρασκευή τη συμβολή της, αποκαλύπτοντας πως ήταν εκείνοι που σχεδίασαν και το σμόκιν του γαμπρού, Σαμ Ασγκάρι.

Ποστάροντας μια φωτογραφία των νεόνυμφων στο Instagram, η Ιταλίδα σχεδιάστρια έγραψε πως η Μπρίτνεϊ «έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

«Η σχεδίαση των νυφικών ρούχων της Μπρίτνεϊ και του Σαμ μού προέκυψε φυσικά. Τεράστια αγάπη διοχετεύθηκε σε κάθε λεπτομέρεια. Μαζί με το Ατελιέ μας δημιουργήσαμε ένα νυφικό κι ένα σμόκιν που ξεχειλίζει κομψότητα και γοητεία» έγραψε η ίδια, η οποία ήταν μία από τους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους του ζεύγους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων μέσων, για την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής νυφικής δημιουργίας χρειάστηκαν 700 εργατοώρες. Μάλιστα, κατά πολλούς, το νυφικό έφερε πολλές ομοιότητες με εκείνο που είχε φορέσει η 40χρονη στον δεύτερο γάμο της με τον Κέβιν Φεντερλάιν το 2014.

Το νυφικό μακιγιάζ επιμελήθηκαν οι Βρετανοί makeup artists Charlotte και Sofia Tilbury – με την πρώτη να δηλώνει ενθουσιασμένη για την τιμή να δουλέψει με την Σπίαρς στο γάμο της.

Σύμφωνα με τη Vogue, τη βραδιά του γάμου η Μπρίτνεϊ εμφανίστηκε με άλλα τρία λουκ, όλα του οίκου Versace.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της «Slumber Party». Την πρωτοχρονιά του 2017 η σταρ «επισημοποίησε» τη σχέση, αναρτώντας μια φωτογραφία τους μαζί. Αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσαν ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έγκυος. Όμως, ένα μήνα αργότερα γνωστοποίησαν ότι απέβαλε.