Οι λάτρεις της F1 και του Μπραντ Πιτ θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία τον ερχόμενο Ιούλιο. Θα δουν τον σούπερ σταρ του Χόλιγουντ στο βρετανικό Γκραν Πρι του Silverstone. Και μάλιστα… πίσω από το τιμόνι.

Ο 59χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με την The Sun, έχει λάβει ειδική άδεια για να κάνει έναν γύρο στο Silverstone, στο πλαίσιο των γυρισμάτων μιας νέας ταινίας, στην οποία ο 38χρονος οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός με τη νέα εταιρεία παραγωγής του, Dawn Apollo Films.

Στην επερχόμενη ταινία, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί έναν βετεράνο οδηγό της F1 που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν ανερχόμενο αυτοκινητιστή.

Μια σουρεαλιστική στιγμή: Ο Μπραντ Πιτ στη F1
Μια πηγή δήλωσε: «Το να βλέπουμε τον Μπραντ Πιτ να ηγείται του αγωνιστικού χώρου στο βρετανικό Γκραν Πρι θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή για τους τηλεθεατές και τους οπαδούς στο Silverstone τον Ιούλιο».

Προς το παρόν δεν είναι σαφές τι μονοθέσια χρησιμοποιούνται στα γυρίσματα (ρέπλικες κ.λπ.) αλλά και αν προς τέρψιν των θεατών και των τηλεθεατών οι δύο σούπερ σταρ θα επιχειρήσουν μια… μίνι κόντρα ανάμεσά τους, προφανώς όχι με μονοθέσια.

Και, προφανώς, κάποιες ώρες αργότερα οι θεατές του Silverstone θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον δικό τους αγαπημένο τους Lewis Hamilton να συναγωνίζεται τους 19 άλλους οδηγούς, ευελπιστώντας φέτος για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, στον αγώνα στο σπίτι του.

Τον περασμένο Ιούνιο το Deadline αποκάλυψε πως η Apple είχε κερδίσει τα δικαιώματα της ταινίας σε μια συμφωνία ύψους 130 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα σκηνοθετηθεί από τον Joseph Kosinski, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε το σίκουελ «Top Gun: Maverick», με την τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Ο χαρακτήρας του Μπραντ Πιτ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια για αγωνιστική δόξα, καθώς θα προσπαθήσει να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό ενάντια σε μερικούς από τους ταχύτερους οδηγούς της F1.

Και ο Lewis Hamilton όμως δεν είναι άγνωστος στο Χόλιγουντ, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει cameo εμφανίσεις στα Cars 2, Cars 3 και Zoolander 2, ενώ τον Μάρτιο η Apple εξασφάλισε τα δικαιώματα για ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή και την αγωνιστική του καριέρα. Ερωτηθείς μάλιστα για μια μετακόμιση στο Χόλιγουντ το 2019, ο Lewis Hanilton είχε απαντήσει: «Δεν ξέρω εάν θα είμαι ποτέ καλός στις ταινίες, αλλά θα το δοκιμάσω».

Διαβάστε περισσότερα