Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, με τίτλο “The Movie Critic”.

Ο Μπραντ Πιτ και ο Κουέντιν Ταραντίνο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ταινία “Once Upon a Time in Hollywood” το 2019, με τον Πιτ να αποσπά το πρώτο του Όσκαρ ως β’ ανδρικός ρόλος. Ο ηθοποιός είχε επίσης πρωταγωνιστήσει στις ταινίες “Inglourious Basterds” το 2009 και “True Romance” το 1993, την οποία είχε γράψει από κοινού με τον Ταραντίνο.

Η νέα ταινία, που φέρεται να είναι η τελευταία του Ταραντίνο, λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες το 1977 και αφορά έναν κριτικό που εργάζεται για το περιοδικό με το όνομα “The Popstar Pages”. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ταραντίνο, η ταινία βασίζεται σε έναν πραγματικό άνθρωπο που ήταν γνωστός για την αγενή συμπεριφορά του και τις πολύ αστείες, αν και προσβλητικές, εκφράσεις του.

Δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής ρόλος που θα έχει ο Μπραντ Πιτ στην ταινία, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ταραντίνο, πρόκειται για έναν νεαρό ηθοποιό που θα έχει τον κεντρικό ρόλο.

Ο Μπραντ Πιτ αναμένεται να συμπρωταγωνιστήσει επίσης με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στο θρίλερ της Apple “Wolfs” και να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τον Ντάμσον Ίντρις σε μια ταινία για τον κόσμο της Formula 1, η οποία δεν έχει ακόμα τίτλο.

Διαβάστε ακόμη: