Ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν είναι και το καλύτερο παιδί το γνωρίζαμε. Ο στόπερ της Γιουβέντους έχει δείξει ότι έχει μεσογειακό ταπεραμέντο. Πάντα, όμως, με μέτρο! Καμμιά φορά όμως οι καταστάσεις σε κάνουν να βγαίνεις από τα… ρούχα σου και να χάνεις το μέτρο! Κάτι τέτοιο έγινε χθες το βράδυ με τη λήξη της παράτασης του τελικού του Σούπερ Καπ Ιταλίας.

Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο και όλα έδειχναν πως θα πήγαινε στα πέναλτι. Ο έμπειρος στόπερ ήταν κοντά στον πάγκο της ομάδας του, προκειμένου να πάρει κάποιες οδηγίες για τη διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, ο Αλέξις Σάντσες είχε διαφορετική γνώμη. Ο Χιλιανός επιθετικός έκανε το 2-1 για την Ίντερ και έδωσε την κούπα στους «νερατζούρι».

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν… δυνατές. Μιας και ο Μπονούτσι αντάλλαξε μερικές… φιλοφρονήσεις με τον Κριστιάνο Μοτσίγιο, ο οποίος είναι γραμματέας στην Ίντερ.

Οι δύο άντρες τα είπαν έξω από τα δόντια και φέρεται πως ο έμπειρος στόπερ μεταξύ άλλων φώναξε πάνω στα νεύρα του: «Εσένα θα σε σκοτώσω!». Το βίντεο έγινε viral και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να εξεταστεί από τις αρχές και να υπάρχει κάποια τιμωρία στον στόπερ της  Γιουβέντους.