Σκληρή είναι η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην Τζούλια Νόβα μετά την ανάρτησή της με την μπλούζα με το σφυροδρέπανο.

Ξεκινώντας με διαλλακτικό τόνο και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA με την Ελεονώρα Μελέτη, ανέφερε πως «κάποια σχόλια με στενοχώρησαν και με εξόργισαν».

Εξέφρασε πως «δεν μπορείς μια γυναίκα που είναι όμορφη να της καταλογίζεις την ομορφιά της και να της λες ότι λόγω αυτού δεν μπορεί να μιλάει».

«Και εγώ το είχα βάλει στα 25 μου!»

Μάλιστα, ανέφερε πως «κι εγώ το είχα βάλει στα 25 μου. Μόλις είχε πέσει το τείχος», σημειώνοντας πως είναι λάθος να κρίνεις κάποιον για αυτά που λέει στηριζόμενος στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ωστόσο, στη συνέχεια εξέφρασε τον λόγο που εναντιώνεται στην τοποθέτησή της, σχολιάζοντας ότι «είναι σαν να λέει ένας Έλληνας πως κανένας Τούρκος δεν έσφαξε κανέναν Έλληνα, σαν να λέει πως όλα επί Χούντας ήταν καλά».

«Αυτό που λέει, είναι ανιστόρητο»

«Απέναντι με βρίσκει και η κ. Νόβα η οποία δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς και μου κάνει και εντύπωση- αν δεν κάνω λάθος- έχει καταγωγή από την Ουκρανία. Και όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν πως το 1932-1933, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατ. νεκρούς από την πείνα».

«Έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει αλλά να διαβάσει καλύτερα ιστορία, αυτό που λέει, είναι ανιστόρητο και υπεράσπιση ενός καθεστώτος του οποίου τα εγκλήματα συγκρίνονται με τον Ναζισμό», προσέθεσε.

https://www.youtube.com/watch?v=eiXp6x1KXAE

Θυμίζουμε πως πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η ανάρτηση της στο Instagram, στην οποία αναπολούσε τα χρόνια που ήταν παιδί στην πρώην Σοβιετική Ένωση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Επί ΕΣΣΔ δεν πείνασε κανείς».

Στο συγκεκριμένο post, η γεννημένη στην Ουκρανία, παρουσιάστρια «ανέβασε» και μία φωτογραφία φορώντας μια μπλούζα με τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος.

Μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα, η ξανθιά καλλονή ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο, με το οποίο απαντάει στα αρνητικά σχόλια.