Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που σκοτώθηκε όταν μέλη του πληρώματους του Blue Horizon της Attica Group που επρόκειτο να ταξιδέψει χθες βράδυ από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης, τον πέταξαν από τον καταπέλτη, αφού πρώτα τον είχαν χτυπήσει, όπως αποκάλυψε το protothema.gr που δημοσίευσε το σοκαριστικό βίντεο με την κτηνώδη συμπεριφορά δύο μελών του πληρώματος προς τον άτυχο άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ιατροδικαστές Σωκράτης Τσαντίρης και Ηλίας Μπογιόκας, διαπίστωσαν ότι αιτία θανάτου είναι «πνιγμός σε έδαφος κάκωσης κεφαλής». Παράλληλα από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε πως ο 36χρονος έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Δηλαδή, όπως φαίνεται από την νεκροψία, ο νεαρός χτύπησε το κεφάλι του -πιθανότατα στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon μετά τις βάρβαρες σπρωξιές από τα δύο μέλη του πληρώματος που τον απώθησαν μέσα στη θάλασσα.

Αφού σαν αιτία θανάτου προσδιορίζεται ο πνιγμός, άρα ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης ήπιε νερό και πνίγηκε, μπορεί εύλογα να θεωρηθεί ότι σε περίπτωση που τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon ενεργοποιούνταν και έκαναν ό,τι απαιτείται για να βγάλουν τον άτυχο άντρα από το νερό -ακόμη και αφού τον είχαν απωθήσει με βία από το πλοίο- ενδεχομένως η ζωή του θα μπορούσε να έχει σωθεί…

Διαβάστε ακόμη: