Όλα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις σπεύδουν να συμμετάσχουν στη Black Friday, σε μια προσπάθεια να ανεβάσουν τον πιεσμένο λόγω ακρίβειας τζίρο τους. Εκτός λοιπόν από τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, ενδυμάτων και υποδημάτων, στο «χορό» μπαίνουν και οι πιτσαρίες αλλά και τα πάρκινγκ, με προσφορές που ισχύουν για έξι μήνες και εκπτώσεις που φτάνουν το 40%.

Και οι κρουαζιέρες, όμως, φαίνεται ότι προσφέρουν Βlack Friday προσφορές, με τιμές που ξεκινούν από τα 249€. Στα κοσμήματα, οι εκπτώσεις μπορούν να φτάσουν έως και το 70% ενώ, στο εξωτερικό, των προσφορών θα επωφεληθούν και οι «κοτεράτοι». Στο Μαϊάμι, μέχρι και οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν Βlack Friday, αυτή την Παρασκευή.

Και, παρά τις καταναλωτικές συνήθειες των περισσότερων, που εξαντλούν τις Black Friday προσφορές σε ρούχα, κινητά και δώρα για τα παιδιά, κάποιοι άλλοι απολαμβάνουν την ημέρα με πολύ πιο… προσωπικές προσφορές όπως, για παράδειγμα, το λάδι μασάζ που, σε γνωστό online κατάστημα, έπεσε από τα 19.02€, στα 9.90€. Τέλος, και το Only Fans κάνει τις προσφορές του, με έκπτωση που φτάνει το 70% σε κάποιες συνδρομές.

Διαβάστε ακόμη: