Κυκλοφόρησε την Πέμπτη το πρώτο πλήρες τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά Impeachment: American Crime Story, η οποία θα… ξαναζωντανέψει το σκάνδαλο για τη σεξουαλική σχέση του Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Σε ένα απόσπασμα, μάλιστα, του τρέιλερ φαίνεται η αναπαράσταση της διαβόητης αγκαλιάς μεταξύ της Λεβίνσκι και του Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μετά την επανεκλογή του τελευταίου το 1996. Σε μία άλλη σκηνή, δε, ο Κλάιβ Όουεν που θα υποδυθεί τον Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την εμβληματική φράση που είχε πει και ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα».

Η μεταφορά της σχέσης Κλίντον-Λεβίνσκι στη μικρή οθόνη και η… παραγωγός Μόνικα

Η Μόνικα Λεβίνσκι θα είναι παραγωγός στη τηλεοπτική μεταφορά του ερωτικού σκανδάλου —με τον τότε πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπιλ Κλίντον— που στιγμάτισε τη ζωή της και την έκανε διάσημη σε όλο τον πλανήτη. Η ερωτική σχέση του Μπιλ Κλίντον με την τότε εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου και οι διαδικασίες αποπομπής του μεταφέρονται στην τηλεόραση από την πετυχημένη σειρά «American Crime Story».

Η 48χρονη σήμερα Μόνικα Λεβίνσκι είναι μία από τις παραγωγούς της σειράς της FX, η οποία έχει μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία μέσα από το «American Crime Story», δύο άλλες πολύκροτες υποθέσεις: τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας Τζιάνι Βερσάτσε και τη δίκη του Ο Τζέι Σίμπσον. Σε δήλωσή της στο Vanity Fair η Μόνικα ανέφερε ότι ήταν «διστακτική» και «λίγο τρομαγμένη» για να το αν θα έπρεπε να συμμετάσχει στην παραγωγή.

American Crime Story»: Η Μόνικα Λεβίνσκι παραγωγός σε σειρά για το σκάνδαλο με τον Μπιλ Κλίντον - CNN.gr

Πρόσθεσε όμως ότι άλλαξε άποψη μετά από ένα «πολύωρο δείπνο» με τον παραγωγό του «American Crime Story» και ότι σήμερα αισθάνεται «προνομιούχα που της δίδεται αυτή η ευκαιρία». Η Λεβίνσκι ήταν 22 ετών όταν είχε ερωτική σχέση με τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην πρόεδρος αποπέμφθηκε για ψευδορκία, αλλά αθωώθηκε αργότερα από το Κογκρέσο για τα ψέματα που είχε πει για τη σχέση του με τη νεαρή εκπαιδευόμενη.