Έφτασε η ώρα που ο Μεγάλος Αδελφός (Big brother) θα ανοίξει τις πόρτες του νέου του σπιτιού.

Στους 14 φτάνουν οι νέοι παίκτες που ξεχώρισαν, διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ του ριάλιτι, που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21:00.

Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του Big Brother και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ. Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρώτου Big Brother Live με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έχει ξεκινήσει.

Κοντά τους με το εύστοχο σχόλιό της θα βρίσκεται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αυτή την Κυριακή στις 21.00 ξεκινάει ένα διαφορετικό τηλεοπτικό ταξίδι που θα προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Αλλαγή για το Big Brother

Την Κυριακή ο «Μεγάλος Αδερφός» ανοίγει ξανά το σπίτι του για να υποδεχτεί τους 14 νέους παίκτες που διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο. Από την επόμενη ημέρα λοιπόν, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η καθημερινή προβολή των επεισοδίων του Big Brother με όσα θα γίνονται στο σπίτι του.

Ενώ λοιπόν είθισται… λόγω του περιεχομένου… η προβολή των επεισοδίων να γίνεται μετά τις 11 το βράδυ, με σήμανση που δεν… προτείνεται για μικρά παιδιά, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να προβάλει τα δύο πρώτα τουλάχιστον επεισόδιά του στις 9 το βράδυ, δηλαδή σε ζώνη που είναι «οικογενειακή». Η αλλαγή αυτή, σύμφωνα με όσα λέγονται, έχει πολλές αιτίες, όπως το ότι στον ΣΚΑΪ δεν θέλουν να «κάψουν» ακόμα το ριάλιτι που θα προβάλλεται εκείνη την ώρα, το TOP CHEF, πολύ καιρό πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το αντίστοιχο ριάλιτι μαγειρικής από τον ΑΝΤ1, το GAME OF CHEFS.

Ένας άλλος λόγος αυτής της επιλογής φαίνεται πως είναι με στόχο την «οικογενειακή ζώνη», δηλαδή να μπορέσουν να δουν περισσότεροι τηλεθεατές το ριάλιτί τους ελπίζοντας να τους ακολουθήσουν όταν θα μετακινηθεί αργότερα στο πρόγραμμα. Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι για τα επεισόδια που θα προβληθούν στις 9 το βράδυ, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με το περιεχόμενο για να μην υπάρξει καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης που μπορεί να μην κάνει… πολλά, αλλά στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι για το Big Brother έχει γρήγορα αντανακλαστικά, έστω και αν η αρχή… μένει μόνο σε αυτά…!

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΣΚΑΪ τα δύο πρώτα επεισόδια, τη Δευτέρα και Τρίτη, του Big Brother θα προβληθούν στις 9 το βράδυ και θα διαπιστωθεί αν η επιλογή αυτή θα βγει σε καλό για τον ΣΚΑΪ