Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τους συνεργάτες της και το «Shopping Star», λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή που παρουσιάσει το «I love Sou Kou» στον ΑΝΤ1.

«Είμαστε μία πολύ ωραία ομάδα. Κάποιοι άνθρωποι είναι γνώριμοι… Ευελπιστούμε για το καλύτερο. Μίλησα με τη Μαρία Αντωνά και είπε ότι περίμενε να με ακολουθήσει και η αλήθεια είναι ότι δεν θα έλεγα ότι νιώθω δικαιωμένη. Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει αλλά ευελπιστώ ότι όλοι θα πάνε καλά και θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους όλοι» είπε στην αρχή η Μπέττυ Μαγγίρα.

Σχετικά με το «Shopping Star» για το οποίο ήταν σε συζητήσεις, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Δεν είναι ότι δε μου άρεσε σαν project, απλά θεωρούσα ότι τη δεδομένη στιγμή δε θα ήθελα να κάνω αυτό το πρότζεκτ. Πιστεύω πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν η πιο σωστή επιλογή».

«Οι κόρες μου είναι χαρούμενες που θα μπορούν να έρχονται τα Σαββατοκύριακα μαζί μου στην εκπομπή. Ο σύζυγος μου είναι χαρούμενος που δεν θα κουράζομαι καθημερινά», πρόσθεσε στο τέλος.

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιοι την ακολουθούν στον ΑΝΤ1 και ποιοι πέρασαν δοκιμαστικό;

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα»

Διαβάστε ακόμη: