Ο Μπεν Άφλεκ μίλησε στο talk show «Hart to Heart» για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Λόπεζ και τη φήμη της.

Ο ηθοποιός  είπε χαρακτηριστικά: «Πήγαμε πρόσφατα κάπου με την Τζένιφερ, δεν μπορώ να θυμηθώ πού. Είναι τόσο διάσημη και το δημιουργεί αυτό. Οι άνθρωποι την αγαπούν, αντιπροσωπεύει κάτι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους».

Στη συνέχεια, μίλησε για το κοινό και στο πώς αντιμετωπίζουν τον ίδιο σε σχέση με τη Λατίνα σταρ.

«Οι άνθρωποι έρχονται σε εμένα, τύπου “μου αρέσει η ταινία σου” και αμέσως μετά την κοιτούν και λένε “ααααα, η Τζένιφερ Λόπεζ”. Είναι καταπληκτικό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;», τόνισε.

Αποκάλυψε επίσης, ένα περιστατικό, όπου είχε βγει μια βόλτα με τη σύζυγο και τα παιδιά τους. «Βγήκαμε μαζί, πηγαίναμε σε μια παράσταση και της είπα ότι πρέπει να περπατήσουμε περίπου 1 τετράγωνο. Δεν την ένοιαξε καν, ήταν τόσο χαλαρή, δεν είπε τίποτα. Βγήκαμε μαζί, με όλα τα παιδιά στην Times Square. Ξαφνικά, μια γυναίκα άρχισε να τρέχει καταπάνω της», αναφέρει.

Τέλος, δήλωσε για τον εαυτό του και τη σχέση του με τη δημοσιότητα: «Δεν μου αρέσει η μεγάλη προσοχή. Αυτός είναι ο λόγος που με βλέπουν όλοι και λένε “αυτός ο τύπος είναι πάντα θυμωμένος;”. Επειδή κάποιος έχει κολλημένη την κάμερά του στο πρόσωπό μου».

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ντοκιμαντέρ αναλύει τον χωρισμό τους – Η JLo είναι εθισμένη στην αγάπη

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πωλούν την έπαυλη τους

Διαβάστε ακόμη