Η ταινία «Beckett» είναι η πρώτη ταινία του Netflix που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη χώρα μας, την Ελλάδα και θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία streaming από τις 13 Αυγούστου.

Η υπόθεση αφορά σε έναν Αμερικανό τουρίστα για τον οποίο ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό στην Ελλάδα μετά από ένα τραγικό συμβάν, καταλήγοντας σε μια πολιτική συνωμοσία που τον κάνει στόχο.

Το πρώτο trailer είναι καταιγιστικό και δείχνει πως ξεκινάει το πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους John David Washington (TENET, Malcolm & Marie) και Alicia Vikander (The Danish Girl, Tomb Raider), σε σκηνοθεσία Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγή του Luca Guadagnino του Call Me By Your Name.

Οι δύο τους υποδύονται ένα ζευγάρι, ονόματι Beckett και April αντίστοιχα, που πηγαίνει διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, στην Ήπειρο. Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Μπέκετ, ο Αμερικανός τουρίστας, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού, προσπαθώντας να σωθεί.

Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία.

Το cast θα περιλαμβάνει και Έλληνες ηθοποιούς

Μαζί τους στο βασικό cast παίζουν επίσης, ο Boyd Holbrook, γνωστός από τις πρώτες σεζόν του «Narcos», το «Logan», το «Predator» και το «In the Shadow of the Moon», καθώς και η Vicky Krieps του «The Phantom Thread».

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το cast θα περιλαμβάνει και Έλληνες ηθοποιούς όπως τον Μάκη Παπαδημητρίου (Suntan), τον Γιώργο Πυρπασσόπουλο, που πρόσφατα είδαμε στο «Monday» πλάι στους Sebastian Stan και Denise Gough, την Daphne Alexander, τον Πάνο Κορώνη, τον Λεονάρντο Θίμο και τη Λένα Κιτσοπούλου.

Η σκηνοθεσία είναι του Ferdinando Cito Filomarino και το σενάριο του  Kevin Rice. Είναι μια παραγωγή της Frenesy Film Company/Memo Films Production και του Rai Cinema, σε συνεργασία με την RT και τη Wise Features.

Πρωταγωνιστούν: John David Washington (Beckett), Boyd Holbrook (Tynan), Vicky Krieps (Lena), Πάνος Κορώνης (Αξιωματικός Ξενάκης) και Alicia Vikander (April).