Για να τεστάρει αν το μέικ απ για τον ρόλο του Πιγκουίνου στην ταινία «Batman» είναι πειστικό και πετυχημένο, ο Κόλιν Φάρελ πήγε με αυτό για να πάρει καφέ!

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον «κακό» ήρωα της ταινίας φόρεσε στο πρόσωπό του όλα τα προσθετικά του ρόλου, το κοστούμι του Πιγκουίνου, έφτιαξε το μακιγιάζ του και την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, πήγε έτσι σε γνωστή αλυσίδα εστίασης, για να δει αν πείθει τον κόσμο ή αν φαίνεται σαν «καρικατούρα».

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο Page Six: «Το μακιγιάζ μας πήρε περίπου 6 με 8 ώρες. Είχα από πάνω μου μία ομάδα 10 ή 15 ατόμων. Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήθελα να δω αν πείθει και τους γύρω μου, όσους είναι έξω από την ταινία».

Το αποτέλεσμα τελικά, δεν τον απογοήτευσε. Μόλις ο ηθοποιός μπήκε στο καφέ και παρήγγειλε το συνηθισμένο του ρόφημα, η πωλήτρια κάρφωσε το βλέμμα της επάνω του γεμάτο απορία.

«Μπήκα μέσα και με κοιτούσαν όλοι περίεργα. Όχι όμως, με απέχθεια, με αληθινό ενδιαφέρον. Το λουκ μου τους ενθουσίασε. Αυτό κατάλαβα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως κανείς δεν τον αναγνώρισε.

Ωστόσο, ο 12χρονος γιος του, Χένρι δεν είχε την ίδια αντίδραση, όταν είδε ντυμένο τον πατέρα του ως Πιγκουίνο.

«Όταν με είδε με το κοστούμι του ρόλου, φρίκαρε τελείως. Τρομοκρατήθηκε πραγματικά, δεν του άρεσα έτσι», δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε πως κάθε φορά που τον έβλεπε να ντύνεται για τις πρόβες, τον παρακαλούσε να μη βάλει όλα τα προσθετικά.

Ο ίδιος βέβαια, εξηγεί ότι είναι ενθουσιασμένος με τον συγκεκριμένο ρόλο, καθώς ποτέ προηγουμένως δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία να υποδυθεί έναν ανάλογο χαρακτήρα.

«Απλώς δούλεψα τη φαντασία μου και συνέχισα να το κάνω κάθε μέρα που πήγαινα στη δουλειά. Ένιωθα ότι είχα την άδεια να κατοικώ στο σώμα ενός υπέροχου χαρακτήρα και ήθελα να βγάλω κάθε πτυχή του στην επιφάνεια», είπε ο ηθοποιός κλείνοντας.