Ποιός θα είναι ο διάδοχος του Σέρχιο Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα στην περίπτωση που αυτός αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο;

Ο 32χρονος χαφ μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει το καλοκαίρι από τους «μπλαουγκράνα». Για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του αντικαταστάτη του ο οποίος μάλιστα, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, έχει ήδη βρεθεί…

Ο παίκτης που εξετάζεται και ενδιαφέρει την Μπάρτσα είναι ο Μανουέλ Λοκατέλι. Ο Ιταλός μέσος αγωνίζεται στη Σασουόλο από το καλοκαίρι του 2019. Και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει η ιταλική ομάδα. Είναι ο κινητήριος μοχλός της και επόμενο είναι να ακούγεται για μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.

Οι αναφορές στον χαφ της Σασουόλο επεκτείνονται και στο στυλ παιχνιδιού του. Τον παρομοιάζουν με τον Μπουσκέτς και τον στέλνουν πακέτο στο «Καμπ Νου». Να αναφέρουμε όμως και κάτι ακόμη. Ο Λοκατέλι δεν είναι μόνο στόχος της Μπαρτσελόνα. Η Γιουβέντους έχει κι αυτή κινηθεί για την απόκτηση του από τη Σασουόλο, με την Μπαρτσελόνα να μπαίνει δυναμικά στη διεκδίκησή του. Ο 22χρονος Ιταλός διεθνής μέσος έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του στη Serie A και το τεχνικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει πρόταση 35 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά έως τώρα η Σασουόλο ζητά περίπου 40 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Λοκατέλι με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Η Μπάρτσα έχει και εναλλακτική λύση αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Λοκατέλι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα κινηθεί για τον Μίκελ Μερίνο της Σοσιεδάδ.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.