Η Μπαρτσελόνα είχε δύο μεταγραφικούς στόχους από το ξεκίνημα του καλοκαιριού: τον Νίκο Γουίλιαμς και τον Ντάνι Όλμο. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν εστιάσει τις τελευταίες μέρες στον Ντάνι Όλμο καθώς η περίπτωση του Νίκο Γουίλιαμς ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να προχωρήσει.

Ο Ζοάν Λαπόρτα με δηλώσεις του τόνιζε ότι η ομάδα και τα ταμεία της ήταν έτοιμα να… σπάσουν για χάρη του, ώστε η Λειψία να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του.

Πλέον φαίνεται πως έχουν μείνει μόνο τα τυπικά, ώστε να ολοκληρωθεί το deal. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος έκανε γνωστό πως η ισπανική ομάδα τα έχει βρει σε όλα τόσο με την ομάδα του Ισπανού χαφ, όσο και με τον ίδιο και ότι από εδώ και πέρα αποτελεί μόνο θέμα χρόνου, μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση.

Η Μπαρτσελόνα αρχικά έδειχνε ότι θα δυσκολευόταν αρκετά, ώστε να πείσει τη Λειψία. Άλλωστε η πρώτη της πρόταση ήταν αρκετά χαμηλή και δεν έγινε αποδεκτή από τους Γερμανούς. Η συνεχεία ήταν καλύτερη για τους Καταλανούς που φαίνεται να δίνουν κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του Ντάνι Όλμο, ώστε να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Πριν καν ξεκινήσει το Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ. Μία κίνηση που έδωσε άλλον αέρα στους φίλους της. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε τόσο με τον Νίκο Γουίλιαμς, όσο και με τον Ντάνι Όλμο να στείλει το δικό της μήνυμα.

Μπορεί να μην πέτυχε με τον Βάσκο εξτρέμ. Παρόλα αυτά αν και εφόσον τελειώσει το deal με τον Όλμο θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που την ανεβάζει επίπεδο! Άλλωστε ο Ισπανός χαφ ήταν ένας από τους καλύτερους -αν όχι ο καλύτερος- παίκτης της «ρόχα» στον δρόμο για την κατάκτηση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Διαβάστε ακόμη: