Ο Κουν Αγκουέρο που ένιωσε ενοχλήσεις στο στήθος μετά από άλμα με τον Λαγκουάρντια ένιωσε άσχημα κι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του. Ο Αργεντινός επιθετικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει ακόμη και θα συνεχίσει για τουλάχιστον μια-δυο μέρες ακόμη προκειμένου να παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και για να υποβληθεί σε μία  ολοκληρωμένη καρδιολογική μελέτη.

Κανείς στην Μπαρτσελόνα δεν θέλει να ρισκάρει και ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός θα παραμείνει κλινήρης έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις που θα κάνει για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο παράγοντας που του προκάλεσε τις ενοχλήσεις στο στήθος.

Γεγονός που δεν είναι συνηθισμένο και ο ποδοσφαιριστής δεν θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα είναι απολύτως υγιής. Ο καταλανικός σύλλογος θα εκδώσει ανακοίνωση όταν έχει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια του και υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση.

Η εφημερίδα της Καταλωνίας, «Sport», ανέφερε την Κυριακή ότι οι πρώτες εξετάσεις του «Κουν» έδειξαν καρδιακή αρρυθμία κι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το πρόβλημά του, δηλαδή, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο δεν προέκυψε από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, αλλά νωρίτερα.

Ο 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε σε 5 ματς της τρέχουσας περιόδου και σημείωσε ένα γκολ, αυτό στην εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης (1-2). Ξεκίνησε τη σεζόν τραυματίας, με ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού του ποδιού.