Ο Ζοάν Λαπόρτα είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση και να προχωρήσει σε μια δαπανηρή μεταγραφή. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα ξέρει πως η ομάδα χρειάζεται σημαντική ενίσχυση αν θέλει να πρωταγωνιστήσει του χρόνου σε Ισπανία και Champions League. Για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να φέρει στη Βαρκελώνη ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης που θα προστεθούν στο υπάρχον ρόστερ του Χάνσι Φλικ, έστω κι αν τα οικονομικά της ομάδας δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Καιρό τώρα, πριν το EURO, οι «μπλαουγκράνα» έχουν βάλει στο μάτι τον επιθετικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο και των «Φούριας Ρόχας», Νίκο Γουίλιαμς. Ο 22χρονος εξτρέμ αποτελεί το μεγάλο όνειρο του Ζοάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θέλει να δει του χρόνου τους Πέδρι – Γιαμάλ – Γουίλιαμς μαζί στην καταλανική ομάδα. Το «τρίπτυχο» της επιτυχημένης – ως τώρα – πορείας της Εθνικής Ισπανίας στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να παίξει τα… ρέστα της! Να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση προς τους Βάσκους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Νίκο Γουίλιαμς. Η πρόταση αυτή κατά το ρεπορτάζ πάντα αναμένεται να ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Καταλανοί προσφέρουν 55 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα δέκα ως μπόνους μεταγραφής συν τα δικαιώματα του Ινίγο Μαρτίνες. Μια πολύ καλή πρόταση που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Διαβάστε ακόμη