Η Μπαρτσελόνα δεν κέρδισε το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κούμαν έμεινε χωρις νίκη σε ντέρμπι φέτος! Από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στην κορυφή όμως δεν έχουν την κατάσταση στα… χέρια τους γιατί αν η Ρεάλ κερδίσει τα ματς που απομένουν τότε θα στεφθεί πρωταθλήτρια!

Στους 77 βαθμούς η Ατλέτικο, 75 η Μπαρτσελόνα, 74 η Ρεάλ και 70 που έχουν ένα λιγότερο ματς, το μεταξύ τους.

Η Μπαρτσελόνα με ποδόσφαιρο κατοχής προσπάθησε να φτάσει, χωρίς επιτυχία, στην εστία του Όμπλακ, με την Ατλέτικο να δημιουργεί τις σπουδαιότερες ευκαιρίες και τον Τερ Στέγκεν να κρατά όρθια την ομάδα του. Πρώτα στο σουτ του Λεμάρ (3′), στη συνέχεια σε αυτό του Κορέα (33′) αλλά και σε εκείνο του Καράσκο (37′). Πολύ καλή στιγμή είχε ο Κορέα και στο 19′ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Λενγκλέ.

Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, το απίθανο σόλο του Μέσι στο 41′ με τον Ομπλάκ να του λέει «όχι».

Στο 47′ η Μπαρτσελόνα έφτασε κοντά στο γκολ αλλά από το φάουλ του Μέσι ο Λενγκλέ έβαλε το κεφάλι του και χάλασε τη φάση για τον Αραούχο που περίμενε για να σκοράρει ενώ στην κόντρα ο Σουάρες είχε ένα σουτ που έφυγε λίγο έξω. Ο Πικέ με κεφαλιά ανησύχησε τον Όμπλακ στο 63′ με τον Ντεμπελέ να χάνει εκπληκτική ευκαιρία πέντε λεπτά πριν το τέλος, στέλνοντας έξω την κεφαλιά ολομόναχος. Τελευταία καλή στιγμή ένα φάουλ του Μέσι που έφυγε λίγο έξω.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ (75’ Σέρχι Ρομπέρτο), Πικέ, Μινγκέθα (46’ Αραούχο), Άλμπα, Λενγκλέ, Μπούσκετς (31’ Μορίμπα), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (75’ Ντεμπελέ), Μέσι, Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Ερμόσο, Σάβιτς, Φελίπε, Τρίπιερ, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (13’ Σαούλ, 67’ Ζοάο Φέλιξ), Καρασκό, Σουάρες, Κορέα (72’ Κοντογκμπιά)           

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.