Έμερσον η επιστροφή! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός γυρίζει στην Μπαρτσελόνα, η οποία ενημέρωσε την Ρεάλ Μπέτις ότι θα ασκήσει το δικαίωμά της να αποκτήσει τον Έμερσον από την 1η Ιουλίου, μετά από δύο σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στο κλαμπ της Ανδαλουσίας.

Γεννημένος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας στις 14 Ιανουαρίου 1999, ο Έμερσον Απαρεσίντο Λέιτε ντε Σόουζα Ζούνιορ, πιο γνωστός ως Emerson Royal, είναι ένας δεξιός μπακ που θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε μέτρησε 2 γκολ και 4 ασίστ σε 38 συμμετοχές με την Μπέτις, ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 3 γκολ και 6 ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή τους μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ειδικότερα, έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Η αρχή έγινε με τον Κουν Αγκουέρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, όπως και ο Έρικ Γκαρσία, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της για την ενίσχυση της άμυνάς της.

Μετά την απόκτηση του Έμερσον θα ακολουθήσει πιθανότατα και αυτή του Βαϊνάλντουμ, ο οποίος ακούγεται από πέρυσι για τους «μπλαουγκράνα».