Την απέλαση ενός 35χρονου τουρίστα από την Ιταλία ο οποίος μπήκε και στην «μαύρη λίστα» για να μην επιστρέψει στην Ινδονησία, αποφάσισε δικαστήριο της χώρας μετά από βίντεο κάμερας ασφαλείας στο οποίο καταγράφηκε ο Ιταλός να κάνει σεξ μπροστά από ένα σπίτι στην πόλη Σεμινιάκ.

Στον 35χρονο είχε χορηγηθεί βίζα κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο του Μπαλί στις 4 Σεπτεμβρίου, η οποία επρόκειτο να λήξει στις 3 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας θα μείνει αρχικά για έξι μήνες στην «μαύρη λίστα» ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να επεκταθεί και για περισσότερο, μεταδίδει η New York Post.

Μπαλί: Πώς «πιάστηκε στα πράσα» το παράνομο ζευγάρι

Ο 35χρονος, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην πόλη Κούτα είχε βγει για ποτό το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου συνάντησε μια γυναίκα με την οποία αργότερα έκανε σεξ μπροστά από ένα σπίτι.

Το παράνομο ζευγάρι πρόδωσαν τα γαυγίσματα ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του να εντοπίζει τον Ιταλό και την γυναίκα να κάνουν σεξ έξω από το σπίτι του.

«Αρχικά νόμισα ότι κάποιος ουρούσε εξω από το σπίτι μου αλλά η κάμερα ασφαλείας έδειξε ότι έκαναν σεξ» δήλωσε η σύζυγός του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η γυναίκα είναι από την Ινδονησία αλλά δεν συνελήφθη.

Οι αρχές της χώρας έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του 35χρονου Ιταλού (LS) ανακοινώνοντας ότι ο τουρίστας έφυγε με πτήση των Malaysia Airlines με πρώτο προορισμό τη Μαλαισία από όπου με πτήση των Qatar Airways έφτασε στη Ντόχα του Κατάρ και από εκεί στην Ρώμη.

Διαβάστε ακόμη: