Μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όλο και περισσότεροι άνθρωποι της μόδας, σε όλο τον κόσμο, δείχνουν την αντίθεσή τους σε αυτήν την κίνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μεταξύ αυτών, ο διάσημος ισπανικός οίκος μόδας Balenciaga ο οποίος διέγραψε όλες τις δημοσιεύσεις του στον επίσημο λογαριασμό του Instagram για να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του στην Ουκρανία.

Ο οίκος Balenciaga κράτησε μια και μοναδική φωτογραφία στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας για να δηλώσει την υποστήριξή του στη χώρα η οποία βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία εδώ και αρκετές ημέρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga 🕊 (@balenciaga)

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου και παρέχει links για δωρεές, γράφει: «Είμαστε υπέρ της ειρήνης και υποστηρίζουμε την πρώτη ανθρωπιστική βοήθεια του WFP για Ουκρανούς πρόσφυγες. Τις επόμενες ημέρες ανοίγουμε τις πλατφόρμες μας για να αναφέρουμε και να μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία».

Το link «οδηγεί» προς το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης, όπου μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά για να στηρίξει την Ουκρανία σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Το ίδιο μήνυμα μοιράστηκε και στο Twitter, ενώ στα stories του Instagram αναπαράγονται μόνο ειδήσεις που αφορούν τον πόλεμο στην Ουκρανία και τους πρόσφυγες του πολέμου.

Παράλληλα, ο διάσημος ισπανικός οίκος μόδας γίνεται ο πρώτος μεγάλος οίκος που ανταποκρίνεται για την παροχή βοήθειας καθώς ανακοίνωσε ότι διαθέτει τα κανάλια του τα social media για να προσφέρει στήριξη στην Ουκρανία και τους Ουκρανούς πρόσφυγες. Ως εκ τούτου, τις επόμενες ημέρες οι αναρτήσεις του οίκου θα αφορούν μόνο νέα από το πεδίο του πολέμου και τρόπους στήριξης του λαού της Ουκρανίας.