Εκτός από τις ευχές που έστειλαν στους γονείς για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, «τη Λίλι-Νταϊάνα», ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον έκαναν κι ένα δώρο στη μικρούλα, ωστόσο ο βρετανικός Τύπος δεν αποκαλύπτει το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», η δούκισσα του Κέιμπριτζ και ο σύζυγός της έστειλαν στους Σάσσεξ ένα δώρο για να τους συγχαρούν για το μωρό τους.

kate_william_harry

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δήλωσαν «ενθουσιασμένοι» με την έλευση της Λίλιμπετ «Λίλι» Νταϊάνα Μάουντμπαντεν-Ουίνδσορ, την περασμένη Παρασκευή, όπως γράφει η εφημερίδα «The Sun».

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό «US Weekly» ότι το ζεύγος Κέιμπριτζ «ενημερώθηκε για τη γέννηση του μωρού και έστειλε στη Λίλιμπετ ένα δώρο».

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα βρετανικά δημοσιεύματα τα οποία επικαλούμενα πηγές, αναφέρουν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι σε γεύμα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η πρώτη ιδιωτική συνάντηση του Χάρι με τη γιαγιά του 

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα είναι η πρώτη τους ιδιωτική συνάντηση από τότε που ο κοκκινομάλλης πρίγκιπας έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με την βρετανική βασιλική οικογένεια μετακομίζοντας με την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

Πηγές ισχυρίζονται ότι ο Δούκας του Σάσσεξ θα συναντηθεί με τη γιαγιά του ως μία «ευκαιρία να μιλήσουν για την κατάσταση».

Η 4ωρη μυστική συνάντηση Ελισάβετ-Χάρι, την Κυριακή -Ποιος έκανε πίσω | ΖΩΗ | iefimerida.gr

Η συνάντησή τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο μήνα όταν ο πρίγκιπας Χάρι θα μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παραστεί στα εγκαίνια του αγάλματος προς τιμήν της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με πηγή του Παλατιού, πρόκειται για «μία μεγαλόψυχη χειρονομία της Αυτού Μεγαλειότητας».

Πάντως, η Βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε σε γεύμα τον εγγονό της πριν γεννηθεί η κορούλα του, όπως διευκρινίζουν τα δημοσιεύματα.

Με την επιστροφή του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο την 1η Ιουλίου για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος στη μνήμη της μητέρας του, θα μπορούσαν ως ένα βαθμό να αποκατασταθούν οι τεταμένες σχέσεις με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».