Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν αρκέστηκε σε μια απλή γιορτή γενεθλίων για να υποδεχτεί τα 25 του χρόνια. Ο Βραζιλιάνος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης μετέτρεψε το Ρίο ντε Τζανέιρο σε προσωπικό του… λούνα παρκ, δημιουργώντας το εντυπωσιακό και φαντασμαγορικό «Baila Vini World».
Για δύο νύχτες, η πόλη «φόρεσε» τα γιορτινά της, με επίκεντρο τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Lajedo στη συνοικία Vargem Pequena, που μετατράπηκε σε θεματικό πάρκο αποκλειστικά για φίλους, συγγενείς και καλεσμένους του ποδοσφαιριστή.
Στην είσοδο του χώρου κυριαρχούσε η φωτεινή πινακίδα “Parque Baila Vini World”, ενώ το εσωτερικό θύμιζε σκηνικό κινηματογραφικής παραγωγής: φώτα, μουσικές, χρώματα και μία ατμόσφαιρα που συνδύαζε το καρναβάλι του Ρίο με τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώριζαν ποδοσφαιριστές όπως οι Καμαβινγκά, Μιλιτάο, Ρεϊνιέρ Ζεζούς, καθώς και ο διάσημος ράπερ Τράβις Σκοτ, ο οποίος όχι μόνο παρευρέθηκε, αλλά ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό με live ερμηνείες επιτυχιών του όπως τα “Highest in the Room”, “Butterfly Effect” και “FE!N”. Στο κέντρο του πάρκου δέσποζε ένα τεράστιο άγαλμα με το κεφάλι του Βινίσιους, εμπνευσμένο από το “Astroworld” του Σκοτ.
Το πάρτι περιλάμβανε επίσης θεματικά gadgets όπως φωτεινά ποτήρια με το logo “Baila Vini World”, νέον διακοσμητικά με τη φιγούρα του παίκτη και μπλουζάκια με το χαρακτηριστικό μότο “Baila Vini Jr”. Δεν έλειψαν φυσικά και οι κλασικές καρναβαλικές δραστηριότητες και παιχνίδια: περιστρεφόμενοι μηχανισμοί, τραμπολίνα και ακόμα και μια «σάμπα-κατσαρόλα» όπως την ονόμασε ο ίδιος.
Διακοπές με… στυλ
Μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Βινίσιους ταξίδεψε στην πατρίδα του για να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους δικούς του ανθρώπους. Παράλληλα με το θεματικό πάρκο, βρέθηκε και στο Sambódromo του Ρίο, όπου αποκαλύφθηκε το κέρινο ομοίωμά του σε φυσικό μέγεθος, το οποίο σύντομα θα μεταφερθεί στο φημισμένο μουσείο Madame Tussauds της Νέας Υόρκης.
Η επιστροφή του στη Μαδρίτη έχει προγραμματιστεί για τις 4 Αυγούστου, ενόψει μιας απαιτητικής σεζόν με τη «Βασίλισσα» να στοχεύει ξανά στην κορυφή της Ευρώπης και της Ισπανίας. Μέχρι τότε όμως, ο Βινίσιους δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τη ζωή… όπως μόνο αυτός ξέρει.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε ακόμη:
- «Σκάει» και νέο σκάνδαλο ύψους 300 εκατ. ευρώ, και αφορά το Υπουργείο Μετανάστευσης
- Eurobank Equities: Χρονιά-σταθμός για την Dimand το 2025 για τη δημιουργία αξίας
- Οι πιο ακριβές πόλεις του κόσμου για το 2025 – Πρωταθλήτρια η Σιγκαπούρη
- ΣΕΦ: Ένα γήπεδο σε στυλ ΝΒΑ στο Φάληρο – Τα σχέδια των Αγγελόπουλων