Ένα τρελό μεταγραφικό σενάριο ακούγεται στη μεταγραφική πιάτσα το τελευταίο διάστημα. Πρωταγωνίστριες σε αυτό είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Ρεάλ Μαδρίτης. Το σήριαλ ξεκίνησε από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αλφόνσο Ντέιβις, με τον αριστερό μπακ να έχει δείξει ξεκάθαρες τάσεις φυγής από την Μπάγερν Μονάχου, καθώς θέλει να δοκιμάσει σε κάποιο πιο δυνατό πρωτάθλημα την τύχη του.

Φυσικά η περίπτωση του είναι δύσκολη, καθώς έχει συμβόλαιο με τους Βαυαρούς, μέχρι και το καλοκαίρι του 2025 και η Μπάγερν ζητάει εκαρτοντάδες εκατομμύρια για να τον αποδεσμεύσει! Πάντως σύμφωνα με Μέσα από την Γερμανία, οι Βαυαροί είναι έτοιμοι να κάνουν μια ηχηρή αντιπρόταση στους Μαδριλένους.

Συγκεκριμένα, η Μπάγερν δείχνει αποφασισμένη να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δείχνοντας θετική στην παραχώρηση του Καναδού μπακ, δίχως να ζητήσει χρήματα, αλλά… έμψυχο δυναμικό.

Οι πρωταθλητές της Γερμανίας, ενδιαφέρονται για τον Ροντρίγκο και θα έλεγαν το “ναι” στην περίπτωση που η Ρεάλ συμφωνούσε σε μια ενδεχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις με τον Ροντρίγκο, κάτι που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη: