Προβληματισμός επικρατεί στη Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με τη Λεβερκούζεν που έφερε τους Βαυαρούς σε απόσταση 5 βαθμών από την αντίπαλό τους και κάνει πολύ δύσκολη την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αυτός που φαίνεται ότι θα πληρώσει το… μάρμαρο για την κάκιστη φετινή πορεία της Μπάγερν στο πρωτάθλημα θα είναι ο Τόμας Τούχελ. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του είναι έντονη και σύμφωνα με σημερινή δημοσιεύματα η καρέκλα του «τρίζει» επικίνδυνα.

Ο 50χρονος τεχνικός είναι αυτός που χρεώνεται την κάκιστη εικόνα της ομάδας και την αντίδραση που δεν ήρθε ποτέ στα τέρματα των «Ασπιρίνων». Έτσι μοιραία έρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση γύρω από το θέμα προπονητή. Η γερμανική BILD υποστηρίζει με ρεπορτάζ της πως η διοίκηση της Μπάγερν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να απομακρύνει πρόωρα τον Τούχελ από τον πάγκο της ομάδας. Πολύ νωρίτερα από το τέλος του συμβολαίου του.

Η σύμβαση του Γερμανού προπονητή με τους κατόχους της περσινής Bundesliga ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Αν όμως ο Τούχελ και η Μπάγερν συνεχίζει να προβληματίζει, αν δεν έρθουν στη συνέχεια νίκες σε όλα τα μέτωπα τότε δύσκολα ο 50χρονος θα βγάλει τη σεζόν στο Μόναχο. Η διοίκηση θα προχωρήσει στην απόλυση και αντικατάστασή του.

Η BILD μάλιστα διαρρέει και το όνομα που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλο στα διοικητικά συμβούλια της Μπάγερν. Και αυτό είναι του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα απολύθηκε από τη Ρόμα κυκλοφορεί ελεύθερος και περιμένει την νέα του προπονητική ευκαιρία. Προφανώς και δεν θα έλεγε όχι στην Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε ακόμη: