Το Studio Canal κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Back to Black που εξιστορεί τη ζωή της εμβληματικής τραγουδίστριας Amy Winehouse, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2011.

Η Marisa Abela που θα ενσαρκώσει την γνωστή τραγουδίστρια καλείται να αποτυπώσει την άνοδο της Winehouse. Το σενάριο της ταινίας φέρει την σκηνοθετική υπογραφή της Sam Taylor-Johnson που έγινε  γνωστή μέσα από τη δουλειά της στο 50 αποχρώσεις του γκρι (50 Shades of Grey).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Back to Black πρόκειται να προσφέρει στους θεατές μια ματιά τόσο στην τεράστια καριέρα που κατάφερε να χτίσει Amy Winehouse, όσο και στην προσωπική ζωή της, εστιάζοντας μεταξύ άλλων και τα όσα έζησε στο Λονδίνο στις αρχές των ‘00s.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί επίσης ο Jack O’Connell ως ο πρώην σύζυγος της Winehouse, Blake Fielder-Civil, ενώ συμμετέχουν και οι Eddie Marsan, Juliet Cowan καθώς και η Lesley Manville, η οποία εμφανίζεται ως η γιαγιά της Winehouse.

Η περίληψη αναφέρει: Μια γιορτή του πιο εμβληματικού –και πολύ χαμένου– αστέρα του 21ου αιώνα, το BACK TO BLACK αφηγείται την εκπληκτική ιστορία της Amy Winehouse. Ζωγραφίζοντας μια ζωντανή εικόνα από τους δρόμους της πόλης Camden που αποκαλούσε σπίτι της και αποτυπώνοντας τους αγώνες που έκανε για την παγκόσμια φήμη, το BACK TO BLACK τιμά την τέχνη, την εξυπνάδα και την ειλικρίνεια της Amy, καθώς προσπαθεί να κατανοήσει τους δαίμονές της.

To Back to Black θα παίξει στις ΗΠΑ στις 10 Μαΐου και σε ορισμένες άλλες χώρες όπως είναι η Αγγλία, θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου ενώ, δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα το δούμε στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες.

Το trailer της ταινίας:

Διαβάστε ακόμη: