Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ζητά να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού ισχυριζόμενος ότι «υπάρχει συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του. Ο καταδικασμένος για την δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν και του σκυλιού τους ισχυρίζεται ότι υπάρχει πληρωμένο συμβόλαιο για το πρόσωπό του και ζητά να φύγει από τις φυλακές του Μαλανδρίνου, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, αναφέρει στο αίτημά του πως «Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ’ Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι ο Φ.Ε., επίσης κρατούμενος της ΣΤ’ Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

«Η μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας, αλλά και της ίδιας μου της ζωής» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγαίνει σήμερα από την καραντίνα και θα μπει στο κελί του ως κατάδικος στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Εκτός από τους λόγους ασφαλείας που επικαλείται για την επιστροφή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα Κορυδαλλού. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος επιθυμεί να βρίσκεται και δίπλα στους γονείς του.