Μία σχετικά νεοϊδρυθείσα εταιρία αυτοκινήτων από την Ινδία, κάνει το «μπαμ» που λέμε και στρέφει τα φλας επάνω της. Ο λόγος για την Mean Metal Motors η οποία παρουσιάζει το Azani, ένα ηλεκτρικό hypercar με απόκοσμη ιπποδύναμη 1.000 ίππων και 1.000 Nm ροπής.

Τα νούμερα που δίνει η εταιρία στη δημοσιότητα είναι εξαιρετικά, καθώς η τελική ξεπερνά τα 322χλμ./ώρα, ενώ το 0-100 έρχεται σε μόλις 2.1 δευτ. Νούμερα αλλά και εμφάνιση μοντέλου που σχεδόν αυτόματα έρχονται να συγκριθούν με το κορυφαίο μοντέλο της Tesla.

Με μπαταρία 120 kWh, η αυτονομία του φτάνει μέχρι και τα 523 χλμ., ενώ τεχνολογικά θα συναγωνίζεται τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως, διαθέτοντας δυνατότητα για αναβαθμίσεις λογικού μέσω δορυφόρου.

Εάν όλα τα παραπάνω δεν σας εντυπωσίασαν, μιας και με την ηλεκτροκίνηση να έχει κάνει τα 1.000 άλογα να ακούγονται έως και normal (πού φτάσαμε), ακούστε και αυτό. Χωρίς η εταιρία να έχει ανακοινώσει τιμή για το hypercar της, ούτε και συγκεκριμένη ημερομηνία παράδοσης, δέχεται ήδη αρκετές παραγγελίες και δεν λέει και όχι σε προκαταβολές.