Ο ελληνικός κλασικός κινηματογράφος τίμησε και με το παραπάνω την σημερινή ημέρα (σ.σ. Γιορτή του Πατέρα), δίνοντας της υπερβολικά στοιχεία. Ακόμη ένα βίντεο με συρραφή σκηνών από σπουδαίες ταινίες της ετοίμασε και ανάρτησε η Φίνος Φιλμ, αυτήν την φορά με επίκεντρο την μητέρα, ώστε να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την Γιορτή του Πατέρα.

Η Φίνος Φιλμ,  ετοίμασε ένα βίντεο για αυτή την μέρα με αξέχαστες ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου συνδυάζοντας αγαπημένες σκηνές από ηθοποιούς που εκπροσώπησαν έναν διαφορετικό τύπο πατέρα.

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό, εμφανίζονται οι μπαμπάδες που άφησαν εποχή σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ταινιών της Φίνος Φίλμ άλλοι αυστηροί, άλλοι πιο… χαλαροί, αλλά όλοι τους με ένα κοινό: την απεριόριστη αγάπη τους για τα παιδιά τους.

Στην ανάρτηση της η Φίνος Φίλμ έγραψε: «Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία κάνει όλη την διαφορά στα παιδιά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες!!».