search

LIFESTYLE

Avatar The Way of Water: Τι νούμερα πρέπει να χτυπήσει στο Box Office για να φέρει κέρδη

Το Avatar The Way of Water θα πρέπει να βγάλει περίπου 2 με 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office για να έχει κερδοφορία

Avatar The Way of Water

Αν ρωτήσετε τον Τζέιμς Κάμερον πόσο ακριβό ήταν να φτιάξει το Avatar: The Way of Water, θα λάβετε μια πολύ ωμή απάντηση.
«Very F****** expensive», είπε στο GQ.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία για το επερχόμενο σίκουελ που έχει γίνει πάνω από μια δεκαετία.
Ελπίζουν ότι πολλοί άνθρωποι θα πάνε να δουν την ταινία καθώς η πρώτη είχε μεγάλη απήχυση.
Ενώ ο Κάμερον παραμένει σιωπηλός σχετικά με το πραγματικό κόστος ολόκληρου του έργου, αποκάλυψε ότι η ταινία γεμάτη με CGI ήταν η «χειρότερη επιχειρηματική υπόθεση στην ιστορία του κινηματογράφου» όταν την παρουσίασε στα στούντιο.


Για να βγάλει κέρδος η ταινία, είπε στο GQ ότι η ταινία πρέπει να γίνει «η τρίτη ή η τέταρτη ταινία με τα υψηλότερα εισοδήματα στην ιστορία» για να ξεπεράσει ακόμη και τα επίπεδα.
Περιμένουμε λοιπόν μεγάλα πράγματα από την πρώτη ταινία του Κάμερον μετά από 13 χρόνια.
Σύμφωνα με το Variety, η αυθεντική ταινία Avatar του Κάμερον είναι η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως με 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια (4,3 δισεκατομμύρια AUD, 2,4 δισεκατομμύρια £).

Το Avengers: Endgame έρχεται στη δεύτερη θέση με 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια (4 δισεκατομμύρια AUD, 2,2 δισεκατομμύρια £).

Μια άλλη ταινία του Κάμερον έρχεται στην τρίτη θέση – ο Τιτανικός, αν σας ενδιαφέρει – με 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια (3,1 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας, 1,7 δισεκατομμύρια λίρες).


Ουσιαστικά, αν το στούντιο θέλει να εισπράξει όσα περιμένει από αυτήν την ταινία, πρέπει να νικήσει το Star Wars: The Force Awakens, που απέσπασε 2,07 δισεκατομμύρια δολάρια (3,13 δισεκατομμύρια AUD, 1,74 δισεκατομμύρια £) και το Avengers: Infinity War, στα 2,05 δισεκατομμύρια δολάρια (3,10 δισεκατομμύρια δολάρια AUD). , 1,72 δισεκατομμύρια £).
Μόνο πέντε ταινίες στην ιστορία κατάφεραν ποτέ να συγκεντρώσουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια (3,02 δισεκατομμύρια δολάρια, 1,6 δισεκατομμύρια £) παγκοσμίως, οπότε ενώ έχει μια αποστολή μπροστά του, ο υψηλός στόχος του Κάμερον είναι εφικτός.
Το σίκουελ έχει περάσει πολύς καιρός από την αρχική επιτυχία του 2009, αλλά ο Κάμερον αποκάλυψε στο Entertainment Weekly ότι η συνέχεια του blockbuster ήταν στα σκαριά από το 2012.
Tα γυρίσματα όμως στην πραγματικότητα δεν ξεκίνησαν παρά το 2017.

Κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρείλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Avatar: The Way of Water».

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεκίνησαν από σήμερα και για να το γιορτάσει, παρουσίασε ένα ακόμα κομμάτι από το πολυπόθητο sequel του Τζέιμς Κάμερον.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια δύο λεπτά και δείχνει τις καλές και τις άσχημες στιγμές που θα προβληθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.

Η σύνοψη της ταινίας
Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομείνουν.

Διαβάστε ακόμη: