H Ava Max, δέχθηκε χαστούκι από θαυμαστή της, κατά τη διάρκεια συναυλίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν έναν άνδρα να χτυπά την Αμερικανίδα ποπ σταρ στο πρόσωπο, την ώρα που εκείνη τραγουδά, σε συναυλία στο Λος Άντζελες. «Με χαστούκισε τόσο δυνατά, που γρατσούνισε το εσωτερικό του ματιού μου. Δεν θα ξαναέρθει ποτέ σε συναυλία», έγραψε στο Twitter η Ava Max.

Η συναυλία πλησίαζε προς το τέλος, όταν η 29χρονη τραγουδίστρια δέχθηκε το χτύπημα, ενώ λίγες στιγμές μετά έφυγε από τη σκηνή. Αργότερα, φορούσε γυαλιά ηλίου όταν συνάντησε θαυμαστές της.

«Τελείωνε το σόου με το τραγούδι The Motto και ένας θαυμαστής ανέβηκε από την αριστερή πλευρά της σκηνής. Έτρεξε προς την Ava Max με τα χέρια ανοιχτά, σαν να επρόκειτο να την αγκαλιάσει», περιέγραψε στο PA ο Τζόελ Ρέιντζελ, που κατέγραψε το στιγμιότυπο σε βίντεο.

«Η ασφάλεια έτρεξε και τον άρπαξε. Την ώρα που έγινε αυτό, εκείνη έτυχε να γυρίσει, το χέρι του ήταν απλωμένο και τη χτύπησε στο πρόσωπο», συμπλήρωσε και περιέγραψε ότι η τραγουδίστρια ήταν ζαλισμένη μετά, όταν συνάντησε θαυμαστές της, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Το περιστατικό αυτό συνέβη μόλις λίγες ημέρες μετά το συμβάν στη συναυλία της Bebe Rexha, η οποία τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν κάποιος από το κοινό της πέταξε ένα τηλέφωνο, ενώ εκείνη τραγουδούσε στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα